Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ValoriaMt2

picek1234578

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zobaczyć pełną zapowiedź , proszę o rozwinięcie wszystkich spoilerów !!!

@edit Ponieważ miałem jakiś błąd przy wstawianiu tematu , a teraz nmg tego naprawić !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Sry ze pytam ale nie wiem czy pobierac czysty ten client?

Tak na 100% , client dla tego ma jakieś błędy , bo jest pozabezpieczany jakimiś programami . Gdyby na prawdę tam były wirusy ,to już bym tu ci nie odpisał :)

Opublikowano

Licznik jakis zepsuty? 2 graczy? :O

Serwer nowy , praktycznie 1 tydzień startuje :P Powoli się rozkręca! Ostatnia zapowiedź nam nie wyszła i dzisiaj ją poprawiliśmy. Myślimy że zachęci ona dużo więcej graczy niż w tedy ! :)

Pozdrawiam Błażej !

Opublikowano

ciekawie Wbijam na serwa zapowiada się dobrze :) a to beta czy oficjal ?

Serwer , można by tak powiedzieć że jest oficjalny już , lecz będziemy się starali na bieżąco upiększać , oraz polepszać grę , by graczom się coraz milej grało ! :)

Opublikowano

Zaczeøem Gre i bardzo fajnie sie gra zobaczymy na jak długo Wbijać ! ;) A i edytujcie aby więcej zębów dropiło ;) i jeszcze zróbcie coś bo wgl nie widać mobów na mapie 100lvl ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

wszystko super fajnie ale jak wbijam na mapke od 100 lvla i bije metka to nagle zaczynają mnie tłuc "niewidzialne" moby ;/
GA weź upnij poprawne pliki monster

Opublikowano

@GM

Nie myślał Pan o tym żeby zamienić te obrzydliwe modele z painta na zajebiste modele smiercio pogromca itd napewno wiesz co mam na myśli bo jak mnieman jakiś knowledge jednostki musi być

Pozdrro, macie jpg

<http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530512_176164085864826_47069558_n.jpg>

zapomniałem dodac, jezeli to wypali to bedzie jeden z najlepszych obecnie serwerow PVP, szybko wbity lvl przez 100/150 osob i juz sa zajebiste wojny krolestw i takie tam c*uje muje dzikie weze cuda na patyku

Opublikowano

@up

Zapowiedź i na dodatek w złym dziale .

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

serwer nie działa bo to dopiero zapowiedź, zaraz będzie w odpowiednim dziale

Co Ty gadasz, to dlaczego wczoraj na nim grałem? Serwer zwyczajnie jest off.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...