Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent urodzinowy dla kolegi, co sadzicie

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż nasz kolega ma 18 września urodziny. Gość bardzo czeka na gta V ale pograć będzie mógł dopiero jak cena zejdzie do 160-170 złotych. I wykombinowalem, że ja mu kupię preorder (to 20zł rabatu i jeszcze plakat) a 2 koledzy dadzą po 20zł. W ten sposob cena spadnie do 160zł i bedzie mógł sobie sprawić gierke :)

No i pierwsze pytanie:

Ile jest ważny preorder? Tj. jak 2 tygodnie po premierze przyjdzie do sklepu jeszcze będą plakaty i rabat

I czy to dobry pomysł?

Przypominam, chodzi o GTA V

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A to ile jest ważne nie zależy od sklepu? I czy w ogóle ma jakiś "termin"? Bo wydaje mi się, że nie ma jakoś że to ileś ważne..A co do pomysłu to bardzo dobry, wiecie czego by naprawdę chciał i pomożecie mu to dostać wcześniej niż mógłby sam sobie pozwolić, dobrze wymyśliłeś. ;)

Opublikowano

@ayna o to właśnie pytam. Ile sklepy maksymalnie mogą trzymać tę plakaty?? Dajmy mediamarkt, chlopak zawsze tam kupuje.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Biedactwo się szerzy, muszę zainstalować ghetto tracker, wypierdalać z polszy.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

nie wiem w sumie w wieku 18 lat dla mnie fajniej by było dostac cos innego niż GTA V ... ale to taka supcio męska gra... i skoro na nią czeka... to tak... ruszcie dupke do empiku/media marktu i kupcie ten pre-order, JAK JUZ KUPICIE bedzie raczej wazny do momentu wydania Wam tej gry ;) cena sie nie powinna zmienic i wgl...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Świetny pomysł, akurat na grę, preorder możesz spokojnie kupić, albo mam lepszy pomysł, że dostanie od Ciebie od razu w dniu premiery mu powiedz, jak nie chcesz preordera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...