Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie moge sie poduczyc matematyki ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Jestem kiepski z matmy... a z tego ze jestem na kierunku informatyk to klapa.

Gdzie moglbym znalezc informacje od podstaw ? Chcialbym wiedziec wszystko w zakresie rozszerzonym.Ulamki,procenty,funkcje WSZYSTKO !

Dwie osoby w klasie sa;P Ale dla mnie to zbyt duzo czasu by trzeba bylo;P zebym skumal...

Niema jakiejs nauki online?

ie068n.jpg
Opublikowano

Nie wygłupiaj się z internetem, idź do człowieka z krwi i kości, zorientuj się czy nie ma jakiegoś dobrego korepetytora, najlepiej jakiś nauczyciel matmy który Cię nie uczy.

Opublikowano

Matematyki się trudno jest uczyć z poradników w necie czy coś. Na to po prostu potrzeba czasu, cierpliwości bo będziesz musiał robić dużo zadań żeby wyćwiczyć te umiejętności oraz ktoś kto ci wytłumaczy/pomoże inni ludzie z twojej szkoły/inni znajomi/rodzice. A po za tym po kiego pchasz się na informatykę jak matematyki nie znasz.

Opublikowano

Kiedyś byli nakręcenieksperci - teraz sprawdź na YT ; MatematykaTV z tego co pamiętam c:

#rein

Opublikowano

Jeśli jesteś na poziomie I - III Technikum to ja mogę Ci pomóc..

W sensie, wytłumaczę Ci czegoś, czego nie będziesz rozumiał, bo wiadomo, że nie każdy zrozumie z poradnika.

Wytłumacze podstawy itd.

Pisz na PW, jak się zdecydujesz.

Opublikowano

Osobiście polecam matemaks.pl

Masz tam teorie, zadania i filmy na których koleś rozwiązuje zadania i tłumaczy jak je robić, więc na luzie się nauczysz

s2c77Oa.png

Opublikowano

Do tego zadania potrzebujesz miksera, mleka, mąki, blendera, robota kuchennego, miesiarki, czapki kucharskiej i talerza.

Teraz weź książkę do ręki od matematyki oczywiście, i zacznij rytmicznie pierdolić się w swój łeb.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Do tego zadania potrzebujesz miksera, mleka, mąki, blendera, robota kuchennego, miesiarki, czapki kucharskiej i talerza.

Teraz weź książkę do ręki od matematyki oczywiście, i zacznij rytmicznie pierdolić się w swój łeb.

nieśmieszne

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Polecam stronę matemaks tam są zadania z konkretnych działów i ładnie wytłumaczone na filmikach etc. Ja sam uczyłem się tam do matury. Jest zakładka szkoła, gdzie wytłumaczone są wszystkie zagadnienia.

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Zabij się, nie rozumienie matematyki == niski intelekt. Nawet z tym nie diluj, nie ma czegoś takiego jak nauka logicznego myślenia. xD Ktoś może ci pokazać narzędzie, ale sam musisz dojść do tego jak ono działa.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...