Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Am Perfection / Wzl23 !

nesz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze, że wszystkich ten koleś w huja wali ! Przekupił wszystkich, pozdradzał kumpli ! Ile zabuliłeś adminowi mpc, żebyś dostał moda ? A a ile białemu, żeby dał ci gma ? A teraz jeszcze nas białemu wtapiasz a ja mu zaraz powiem skąd mamy pliki i sam wylecisz z teamu ! Jesteś szmatą ! Mama cie nie kocha, że się hppayowi na konto włamałeś ? Nudzi ci się ? Na mpc do teamu pownni brać dorosłe osoby ale pewnie oni myślą, że jesteś dorosły... Weź się dzieciaku jebany z kim ty trzymasz ? Wrogów szukasz ? Nie masz co robić mama bije czy co ?

であるSpidoo

Opublikowano

Mogę Ci tylko powiedzieć, że swoje groźby możesz sobie wsadzić.. Bronisz krzesłem Insomni tylko dlatego, że dostałeś tak GM'a... Masz 18 lat, a zachowujesz się jak dziecko, któremu zabrano lizaka... Do tego nie umiesz się pogodzić z banem, więc włamujesz się na konto i robisz spam.. Jakoś nie wierzę, ze jesteś dorosły, twoja inteligencja nie przewyższa poziomu dzieciaka, który kończy podstawówkę...

Opublikowano

Mounthains, tak BTW, mógłbyś mnie odbanować? Bo mam internet z Visnetu i wszyscy mamy takie samo ip, ktoś musiał dostać bana, a ja muszę zmieniać proxy, żeby tutaj pisać

Opublikowano

Calkowita prawda !

Dla mnie smiec jest skonczony !

Typowy kundel bialej kurvy.

P.S. Ooo mou z nami trzyma ;D

Gość Mounthains
Opublikowano

Mou nigdy nie opuści was :*

Ok zamyka, bo tylko spam z tego wyniknie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...