Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smartcasty

Aruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym się dowiedzieć, czy używacie smartcastów na każdy skill czy może tylko na wybrane, a może są osoby które w ogóle ich nie używają?

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie gry bez smartcastow ;d Od początku gry tego używam. Btw jaki sens ma ten temat? ;D

Opublikowano

Nie zawsze. Np dla niektorych postaci musze przestawic na zwykle celowanie gdyz nie moge trafic skilem i o wiele wygodniej mi sie celuje. ALe przewaznie smartcasty:)

u1lc.png
Opublikowano

Only smartcast <3

Pamietam jak przełaczyłem na smartcasty pierwszy raz, to nidalee do tyłu włócznia rzucałem ;/

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ja używam na Rysiu smartcastów to ludzie mnie wyklinają, że na BoLu cisnę. Na innych postaciach czasami trudno się gra na smartcastach, więc ja włączam lub wyłączam do poszczególnych postaci.

Opublikowano

Ja używam qwer z shiftem, a gdy potrzeba dokładniejszego wycelowania skilla to bez shifta.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Używam zawsze ale np dla E Viktora i Ulta Rumble'a przełączam sobie na zwykłe celowanie bo odpalenie tych skilli na smartacstach w dobrym kierunku jest ciężkie.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

@up

Inteligentne użycie skillów ;D czyli, celujesz myszką na przeciwnika klikasz Q i skill leci w przeciwnika, nie musisz na niego klikac, wystarczy wycelować.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Gram na smarcastach prawie od początku gry i nie mógł bym się teraz przestawić wyjątki to np. klatka veigar'a E i innego skille tego typu

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...