Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić kolorowe motd na disconnect.pl?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Nie działa "&1TEXT" ani "§1TEXT"

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Jesli oba sposoby nie dzialaja to musisz zainstalowac plugin coloredmotd mozna ustawiac sobie motd w czasie gry i nie trzeba robic resetow,ale te"§1TEXT powinno idzlac

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

A jak to też nie zadziała?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

A jak to też nie zadziała?

To musi zadzialac;p,a jesli nie to na disconnect jest zablokowane zmienianie motd ale napewno zadziala:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nwm. Zapłaciłem im już 5zł żeby usuneli dopisek "disconnect.pl" z motd... Mam im płacić kolejne 5zł żeby dało się kolor zmieniać?! Jak to nie zadziała to będzie szare motd...

Opublikowano

Z tego forum nie korzystam. Moja przeglądarka nie potrafi załadować tej strony. Ani chrome ani firefox.

Opublikowano

Z tego forum nie korzystam. Moja przeglądarka nie potrafi załadować tej strony. Ani chrome ani firefox.

Up probowales mojego sposobu? A jak cos to masz zawartosc tego co tam jest,to tez moze zadzialac

My MOTD: motd=\u00A76---\=[\u00A7cKaoscraft Server 1.4.2\u00A76]\=---

Image Of MOTD: 47e6c55ec99814ec5b930a62c8dd7324.png?135

The Colours:

800px-Sign_colors.png

\u00A70 = Black

\u00A71 = Dark Blue

\u00A72 = Dark Green

\u00A73 = Dark Cyan

\u00A74 = Dark Red

\u00A75 = Purple

\u00A76 = Orange

\u00A77 = Light Grey

\u00A78 = Dark Grey

\u00A79 = Lilic

\u00A7a = Light Green

\u00A7b = Light Cyan

\u00A7c = Light Red

\u00A7d = Pink

\u00A7e = Yellow

\u00A7f = White

Opublikowano

Zaraz spróbuję :) tylko powgrywam pliki na serwer.

@EDIT

Muszę kończyć, zerknę jutro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...