Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tani pad do fify 14

TetsuoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieemanko , mam zamiar kupić fife 14 , no i oczywiście pada do tego muszę mieć. A z budżetem teraz słabo i czy polecacie jakiegoś pada do 80 zł, który by współgrał z czternastką ? Najlepiej gdyby były też linki :D

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź :)

Budowniczy
Opublikowano

Może pad od Xbox'a 360 ? Nadaję się dobrze do grania w Fifę i inne gry pod pada. No ale jest drogi wychodzi poza cenę 125 zł link:

http://www.morele.net/gamepad-microsoft-xbox-360-controller-for-windows-52a-00005-na-kabel-377348/
A jeśli nie chcesz nazbierać tych kilku złotych możesz tego kupić:
http://allegro.pl/pad-analogowy-doubleshock-do-komputera-pc-pod-usb-i3535378789.html

Ogólnie na allegro, nawet są dobre pady, originalne jeszcze nówki po 50-60 zł śmigają xD

Opublikowano

Może kupić obojętnie jakiego tylko potem będziesz musiał naprawić prawy analog. Ogólnie to polecam od xbox-a 360.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dozbieraj kilka złoty do pada od xboxa, bo on jest kompatybilny z każdą grą bez żadnych problemów.

No i jest dość wytrzymały ja mam swojego od 2006 r i wciąż działa.

Opublikowano

Ja mam takie pada Polska i fajnie się gra tylko przez emulator x360 naprawiłem analoga i jest dobrze xD a dałem za niego 35zł :D

jKg5ueJ.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może kupić obojętnie jakiego tylko potem będziesz musiał naprawić prawy analog. Ogólnie to polecam od xbox-a 360.

ale jak naprawic prawy analog ?

Opublikowano

Człowieku jak masz budżet 80 zł to dozbieraj jeszcze trochę i kup raz a porządnie.

Kupisz jakiś noname, będziesz miał problemy z kompatybilnością i po roku padnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...