Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mmorpg na moj komputer

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nic nie gram, minecrafty, warrocki i LoLe mi się znudziły.

Na lola nawet mam za słabego kompa ;)

Jaką gre mmorpg, najlepiej po polsku mi polecicie?

Proszę, nie walnijcie mi jakimś randomowym tytułem, który znacie, gra musi mnie wciągnąć na dłużej. Musi mieć bardzo niskie wymagania sprzetowe (te minimalne).

finalrender.png

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera.

Sam mam słabego kompa, i z MMO to w sumie mogę ci polecić ( tych co nie wymieniłeś ) dragon nesta, gra nawet fajna.. dużo nie wymaga ;)

LwG

Opublikowano

@up

No dobra podam.. musisz powielać posta?

parametry:

2gb ram ddr, kara graficzna: NVIDIA Geforce fx 5500 128 mb, procesor: 2.0 ghz 1 rdzeń, AMD Athlon processor 3000+ (jakoś chyba tak się nazywał)

finalrender.png

Opublikowano

@UP

Skąd miałem wiedzieć że ktoś napisze tego posta co ja?, zauważ że napisaliśmy to w tym samym czasię ;__;

@TOP

4story,metin2,diablo 1 i 2,tibia,tera

Opublikowano

@up

No dobra podam.. musisz powielać posta?

parametry:

2gb ram ddr, kara graficzna: NVIDIA Geforce fx 5500 128 mb, procesor: 2.0 ghz 1 rdzeń, AMD Athlon processor 3000+ (jakoś chyba tak się nazywał)

Ło chopak, komp podobny do mojego, mam mniej ramu ale reszta specyfikacji lepsza...

Dragon Nest pójdzie bez problemu, spróbuj też moze w Last Chaos zagrać, mi smigało na normalnych ustawieniach z lekkimi lagami ( nie zmienialem ustawien standard. ) wiec jak zoptymalizujesz, bedzie smigac bez problemu pewnie :)

LwG

Opublikowano

@UP

Skąd miałem wiedzieć że ktoś napisze tego posta co ja?, zauważ że napisaliśmy to w tym samym czasię ;__;

@TOP

4story,metin2,diablo 1 i 2,tibia,tera

Kurwa, właśnie takiej pomocy nie chciałem.

wymieniajcie mi po max 2-3 tytuły, wtedy mam pewnośc, że bardziej poznaliście gre, a nie tylko o niej usłyszeliście.

Tera ma za wysokie wymagania jak na mój komputer, diablo 1 i 2 to rpg, a nie mmorpg, 4story i metin mi się nie podobają.

finalrender.png

Opublikowano

@UP

W 4 story gram, 80 lvl łucznik , eq +20, metin na polaku 71 lvl i skończyłem gre (brak czasu), diablo 1 i 2 ukończyłem w 100% 2 razy, tibia kiedyś grałem i dość fajne (zwłaszcza PVP :D), tera gram i mi się podoba ;__;

Sprawdź jeszcze Rappelz i dragon fable, mi osobiście do gustu nie przypadły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...