Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] aktualizacje

elAzra3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam maly problem. Od jakiegos czasu dzieja sie mi sie dziwne rzeczy z lolem.

A dokladniej z aktualizacjami. Dzis byla aktualizacja 40 mb . no ok pobralo mi sie ale po tym od razu sie pobiera 370 mb (plik VOBank_PL).

I tak za kazdym razem. Jest to uciazliwe bo mam wolny internet.

Wie ktos o co chodzi?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Może zrób tak , że miej zapisany plik VOBANK na pulpicie lub gdzieś i gdy jest jakaś aktualizacja wgrywaj go .

Wyłącz zaporę oraz antywirusa podczas patchowania .

Opublikowano

mam to samo gówno ... kurde ... repair nie pomaga ;/ szkoda czasu ... nie wiem co robić ;/ przy 99% wyskakuje mi błąd i coś tam z logami ... za każdym razem

Opublikowano

Jeżeli masz słaby internet to poszukaj innej gry bo to tej jest potrzebny bynajmiej przeciętny mamy 21 wiek a ludzie nadal narzekają że mają słabe internety nie rozumiem tego ;/ gdybym mógł to wysłałbym ci 10 mb/s z moich 100 ...

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Mnie to juz zaczyna wkurw***.

Jutro zmieniam jezyk na angielski . jak to nie pomoze to lipa. Riot nawet nie potrafi zrobic stabilnego patchera.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

ja miałem wszystko okej z lolem.. do dzisiaj.. jakiś VObank sie patchuje non stop i przy 99% wyskakuje błąd.. nie sądzę żeby to była wina internetu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...