Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena sprzętów

Makja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę abyście mi pomogli w wycenie moich 2 komputer

1 Zestaw

Procesor: Intel Pentium 4 3.06Ghz
Ram: 2x1GB Kingston DDR2
Karta graficzna: Ati Radeon HD 4350
MOBO: Asus P5VD2-MX
Dyski: Nie wiem po ile, ale oba mają 220GB razem, SATA, oba Western Digital
Zasilacz: Altis 300W
Obudowa: Jakaś tam od vobisu.

Do tego klawiatura wielofunkcyjna też z Vobisu.

2 Zestaw:

Procesor: AMD Phenom 9850 X4 2,50 Ghz
RAM: 2x4GB Kingston DDR2
MOBO: Asus M3A78
Dysk: Western Digital 500GB 7200 RPM SATA II
Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7770 1GB (Gwarancja na podstawie faktury, też chyba do 2015
Zasilacz: OCZ StealthXStream 2 600W (Gwarancja do bodajże czerwca 2015 roku na podstawie faktury)(mam oryginalne pudełko)
Obudowa: L-Box Lynx 703

Do tego pełne okablowanie potrzebne do odpalenia kompa,+ karta sieciowa Pentagram z oryginalnym pudełkiem.

Ile dostanę za te 2 zestawy?

Opublikowano

Za pierwszy około 300 zł. Za drugi myślę że koło 1000 bo gwarancje. Zobacz na tablicy po ile podobne pc są ;) @down skoro wiesz to po co się pytasz? Jedna osoba da ci więcej druga mniej. Widzę, że ty sobie nabijasz posty. Wracaj lepiej do swojego tematu " wyrzutek w szkole "

Opublikowano

Nikt nie powiedział, że za ceny które sobie wymyśliłeś przypadną do gustu klientom. Potem sie okaże że będziesz musiał schodzić z cenami aż do połowy żeby cokolwiek sprzedać...

Opublikowano

Za pierwszy około 300 zł. Za drugi myślę że koło 1000 bo gwarancje. Zobacz na tablicy po ile podobne pc są ;) @down skoro wiesz to po co się pytasz? Jedna osoba da ci więcej druga mniej. Widzę, że ty sobie nabijasz posty. Wracaj lepiej do swojego tematu " wyrzutek w szkole "

Dobra bo widzę że już dupe spinasz, więc proszę, nie wypowiadaj się w moich tematach

Opublikowano

Chłopie i Ty się dziwisz, że nie masz kolegów/przyjaciół - jak nie dopuszczasz do siebie innych racji, wszystko wiesz najlepiej - wcale nie chciałbym się z taką osobą jak Ty zadawać, może pora wreszcie zejść na ziemię i przemyśleć swoje zachowanie?

Co do tematu:

To że kupiłeś kiedyś komputer za duże pieniądze, to nie oznacza że teraz dostaniesz tyle samo. Jak dostaniesz 30-40% wartości tych części, to możesz uznać to za sukces.

Opublikowano

Pierwszy 200-300zł

Drugi max 600(ew 700zł)

Więcej nie wyciśniesz, to nie są mocne zestawy.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...