Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] co do skryptu na vayne

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko co do skryptu na vayne to jaki skryt polecacie (który działa dla free userów) oraz czy znacie jakiś fajny skrypt dla darmowych użytkowników do auto lasthitów? Niby w tej liście skryptów są dwa ,ale nie działają mi ;]...

Opublikowano

No właśnie a czy moglibyście podać mi linki do tego dla free userów + mniej więcej co i jak ,za full odpowiedź dam z 5 lajków (mówię taką full aby wszytko działało i było w miarę ogarnięte)

Opublikowano

Okay ,pobrałem skrypt z auto carry lecz nie chciałbym aby postać non stop kręciła się jak by miała robaki w dupie tylko ,aby stała jest coś takiego może abym naciskał tylko X i ona sama by stała i farmiła?

A co do skrpytu vayne to co on tak naprawdę robi bo słyszałem ,że jest b. dobry!

Opublikowano

Pod shiftem masz ustawienia więc tam mozesz wyłączyć chodzenie podczas farmienia

A co do możliwosci skrytpu to oferuje ci on m.in:

Orb walking, automatyczne uzywanie bariery,botrk etc., używa "e" gdy kogoś mozę zestunować i tak by długo wymieniać.

Opublikowano

Aha to dziękuje a i właśnie co do skryptu vayne ,to co zrobić aby ona podczas kiedy klikne spacje nie latała gdzie kursor?

Oraz aby nie odpalała ulty ,ponieważ często aby znaleźć postać to klikam spacje odruchowo i wtedy automatycznie załaczą się ulty ... :(.

Opublikowano

W opcjach odznaczasz używanie ulta, a co do biegania do spacji na tym polega skrypt, i nie wyłączysz :3

Opublikowano

Aha to dziękuję! Ogólnie skrpyt spoko ,ale i tak użyje go tylko aby wbić gold V bo zasługuje na silver III xDD, gdyż gram na tym poziomie nie wiem nawet jakim cudem wbiłem SII XDD... Ale cóż czego nie robi się dla skina i ramki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...