Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Beka z riotu

Kneron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio napisałem e-mail do riotu dla beki, zadałem im pare pytań:

Dlaczego heimerdinged ma takie włosy!?
Dlaczego są takie problemy z serwerami? to wina czarnych?
Dlaczego janna puszcza wiatry?
Dlaczego warwick jest wiecznie głodny?
Czy fizz jest syrenem?
Dlaczego lucian jest czarnym bohaterem? Czy to on odpowiada za problemy z serwerami?
Dlaczego pantheon nie krzyczy "This is SPARTAAAA!"?

Na następny dzień dostałem odpowiedz:

Witaj!
1. Jak pewnie wiesz przy tworzeniu postaci Heimerdingera czerpaliśmy inspirację z dwóch wielkich fizyków naszego świata. Jego fryzura jest taka zakręcona, gdyż jest on elektrykiem wysokich napięć i go boli - kilkukrotnie włożył palce do kontaktu przez przypadek i tak mu już zostało :)
2. Niestety nie jestem w stanie Ci tego powiedzieć, ale wiem jedno - niektóre pakiety nie docierają do naszego serwera i odwrotnie. Jesteśmy w trakcie prowadzenia śledztwa dlaczego tak się dzieje i na tym etapie nie mogę Ci udzielić żadnych informacji.
3. Janna jest wielką wielbicielką fasoli po bretońsku oraz cebuli - uzależniła się od niej tak bardzo, że dziennie zjada jej około 5kg dziennie. Nie napisaliśmy o tym w Lore, gdyż bardzo się wstydzi tego nawyku. Jak sam dobrze wiesz, musi to jakoś z siebie wyrzucić. Po kilku latach nauczyła się robić to na tyle dobrze, że jest w stanie kontrolować siłe oraz odległość na jaką jest w stanie wydobyć z siebie owe wiatry.
4. Istnieje plotka, iż Warwick zapadł na sen zimowy i zapomniał nastawić budzika - spał ponad 100 lat i zrobił się z tego powodu taki głodny, że nie może zaspokoić swoich potrzeb.
5. Nie, Fizz jest jedyny w swoim rodzaju. Jest ryboczłowiekiem.
6. Jest on czarny, gdyż przekopywał węgiel i się trochę ubrudził :)
7. Ponieważ jest jedynym spartiatą, który został wychowany poza Spartą i nie miał go kto tego nauczyć :)
Jeśli miałbyś jeszcze jakieś wątpliwości - nie krępuj się do mnie napisać.
Czekam na jakąś ciekawą dyskusje pod tematem :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jedyne co mogę to zrobić SS ewntualnie sam do nich napisz, mi odpisali po jednym dniu :)

02yz.jpg

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Riot to też ludzie ,też znają taką aplikacje jak humor ,dlatego wiesz...

NIE. Przecież inni twierdzą że support to przecież ROBOT tylko CTRL C i CTRL + V umieją.

@Antywarn

no brawo, humor jak u każdego człowieka :) . A i zobacz że nie odpisał Ci ktoś ważny z suppa tylko tam jakaś osóbka.

Opublikowano

To może napiszcie swoje pytania i uwagi?

Mogę wysłać kolejny e-mail i wstawić do tego tematu :)

Opublikowano

Ja tam gram w lola i dark orbi i w dark orbit to są właśnie takie boty ctrl+c i ctrl +v a z suportem riotu można się dogadać i poradzić oni naprawdę się troszczą o swoich klientów .

x

Opublikowano

Fake, od supportu zawsze przychodzą te same formułki - jak od botów.

Pewnie mają płacone za godzinę, to siedzą i odpisują na takie głupoty zamiast zająć się robotą. Banda złodziei!

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Fake, od supportu zawsze przychodzą te same formułki - jak od botów.

Pewnie mają płacone za godzinę, to siedzą i odpisują na takie głupoty zamiast zająć się robotą. Banda złodziei!

Polecam maść na ból dupy.

Wyślij do supportu coś jeszcze i wstaw w temacie, tak jak napisałeś, jestem ciekaw co jeszcze odpiszą :)

Opublikowano

Wszystko fajnie ,sympatycznie. Szkoda tylko ,że jak spytałem czemu zawsze dostaje w teamie nasusy 0-10 na poziomie prawie złotym to nie odpisują :p

Opublikowano

Wszystko fajnie ,sympatycznie. Szkoda tylko ,że jak spytałem czemu zawsze dostaje w teamie nasusy 0-10 na poziomie prawie złotym to nie odpisują :p

Bo masz nob timy silver na papierze bylby challenger gdyby nie te cioty co ci dodaje gupi system i wogule rzal jebac wszystko jr jebac riot lecom na kase zamiast zbalansowac ligi

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy.

Wyślij do supportu coś jeszcze i wstaw w temacie, tak jak napisałeś, jestem ciekaw co jeszcze odpiszą :)

jezeli chodzi o poważne sprawy (miałem tak 3 razy) to czułem sie jak bym pisał z botem , pisze jedno odpowiada na drugie :D

jeżeli chodzi o błache sprawy to wtedy moga sie wykazać bo tylko do tego nadaje sie polski support.

morał jest prosty masz poważną sprawe pisz do Angielskiego, jakieś pierdoły to do Polskiego

Opublikowano

Wysłałem do riotu kolejną serię pytań, oto odpowiedzi:

Witaj!
Bardzo mi przykro, ale wykorzystałeś wszystkie Żetony Pytań na bierzący rok i niestety nie mogę udzielić Ci odpowiedzi na te, które mi teraz przysłałeś. Jeśli nie znajdziesz na nie odpowiedzi do końca tego roku - napisz ponownie ticket, a z radością Ci na niego odpowiem :)
Pozdrawiam serdecznie ciekawskiego gracza i życzę mnóstwa sukcesów na Polach Sprawiedliwości!
"Fired up and ready to serve."
Liarfather
Player Support Riot Games
Nie chce mi się robić kolejnego SS żebyście mi uwieżyli, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba to nie ma problemu.

Opublikowano

Hahahaha , lv up zaraz będą punkty na odzyskiwanie hasła , logowanie do gry xD .

Masz kolejny moral : co za dużo to nie zdrowo xD^^

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...