Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Niedługo (w wakacje... albo wcześniej) będę miał zamiar stworzyć serwer PvP.50-100. Nie chce, aby był to zwykły serwer PvP, dlatego będę chciał dodać różne nowe rzeczy... Oto kilka z nich:

Exp (1 lvl) i przedmiot np. diament za zabicie oraz parę $

Dopracowany sklep

Autorskie skrypty

Większy drop dla VIP'a

Sojusze/Clany

Dungeon'y

DT

Lvl'e

Gdy ma się np. 100 lvl to wtedy można iść na dany dungeon, czym lepszy, tym więcej itemków można dostać

Kasa za zabicie moba

I jeszcze kilka pytań:

a) Zagrali byście ?

B) Co jeszcze dodać ?

c) Czy da się zrobić tak że dopiero po zabiciu moba/mobów (boss'y w robione w pluginie bodajże w EpicBoss) można kliknąć w daną tabliczkę ?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ja moglbym zagrac,ale szkoda ze tak pozno by wystartowal przeciez do wakacji prawie rok..

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Aha, więc według Ciebie ma to wyglądać tak: Wbijam na serwer, biorę eq, znajdę parę skrzynek i się klepie cały dzień, tak? Chce aby było coś innego, za zabicie boss'a/przejście dungeon'a były nagrody

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dlaczego dopiero na następne wakacje? Mogłeś zrealizować swój projekt na serwer w tym roku a nie czekać do następnego.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Zagram, napisz na skype co do skryptów - właśnie piszę jeden według mnie nowatorski :D Szkoda, że tak późno :c

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

@Up

Ciebie na Skype już mam ;)

@Topic

Może w następne wakacje to trochę przesadziłem, ale największy kłopot to odpowiednie środki finansowe, a tego łatwo nie znajdę szybko...

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...