Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CZy bedzie mi działac League of Legends

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy będzie mi działać League of Legends bez lagów mam Ram 1GB Procesor Intel ® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1,80GHz 1,80GHZ Karta Graficzna:NVIDIA Geforce GT 440 i mam Windows 7

graphic.png

Opublikowano

a wiecie jak zwiększyc FPs?

graphic.png

Opublikowano

Kupując nowy komputer tz. nowe częsci.

Mało Ram'u, przez co fpsy mogą być słabe, a gra może się ładować nieco dłużej niż normalnie. Ale działać powinien.

nieco dłużej? gdzies z 5-8min.

A fps bedziesz miał zalezy od rozdzielczosci itp ale mniej wiecej 10 moze mniej

Opublikowano

Zastosuj Lol client suspendera. I wyciśniesz spokojnie na b. niskich 30fps może czasem mniej. Płynność na 90 % bd miał . Zależy jeszcze od przeczyszczenia i zaphania komputera

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Sam windows 7 bierze 1gb ramu więc ciężko będzie. Zmien na xp to odpali na najniższych.

znalazl sie informatyk

na komputerach w pracowni szkolnej na 512mb ramu zainstalowane sa windowsy 7 32 bity i nie ma jakis super scin.

da rade.

Opublikowano

Sam windows 7 bierze 1gb ramu więc ciężko będzie. Zmien na xp to odpali na najniższych.

Jesus ziomek co się pchasz jak nic nie wiesz ... ? Postmaker czy spamer ? Windows 7 Da radę ruszyć spokojnie na 0/5 ramu... bo sam tak robiłem na wirtualce. Jak wracając do tematu to Hmm...

LOL działa na

JEDNO rdzeniowym procku przy 3 GHZ

1 Gb Ramu mu wystarczy

Karta graficzna minimum 1/2 Gb

I jakieś 8 Gb miejsca na dysku

Po sprawdzeniu twojego sprzętu dokładnej specyfikacji nie wątpie, że ruszy, ale tak jak 1sze posty były pisane to będziesz grał na low szczególnie po spieprzeniu optimilizacji teraz i zablokowaniu klatek na max 60 poza tym na blokadzie tekstur minimum = medium .... Ale fix teraz podobno w poniedziałek wyjdzie ...

Jak masz jakieś pytanka pisz na pw prędzej ogarnę niżeli tutaj w temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...