Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie po gim !?

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Został mi co prawda jeszcze rok do ukończenia gimnazjum, lecz zastanawiam się już teraz gdzie iść do szkoły ponadgimnazjalnej?

Myślałem nad pójściem do Technikum Gastronomicznego. Średnią w tym roku miałem 3.45 więc nie jest to zbyt dobrze , lecz zawaliłem to

sobie sam, ponieważ się nie uczyłem, teraz w 3 klasie się będę uczył, ponieważ jakoś z gimnazjum trzeba wyjść.

Prosiłbym o doradzenie czy warto iść do technikum gastronomicznego czy nie , jeżeli nie to doradźcie mi gdzie mógłbym iść, rozważę to :)

PS.

Na 100% idę do technikum.

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Gnoju, sam sobie szkołę wybierz, a nie żeby ludzie z MPC decydowali o Twojej przyszłości...

Weteran
Opublikowano

Sam jestem na technikum gastronomicznych, nawet spoko, chyba, że nie lubisz latać w stroju kucharskim. Wcale też nie musisz być takim ekstra uczniem, żeby się dostać, chyba, że w tej szkole gdzie masz zamiar iść są jakieś wygórowane wymagania :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Gnoju, sam sobie szkołę wybierz, a nie żeby ludzie z MPC decydowali o Twojej przyszłości...

Jak byś nie umiała czytac to ja napisałem czy warto iść do tego technikum a nie do jakiego technikum , po prostu poprosiłem was żeby napisać jeżeli chodziliście do tej sql jak tam jest itd :)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Witam.

Został mi co prawda jeszcze rok do ukończenia gimnazjum, lecz zastanawiam się już teraz gdzie iść do szkoły ponadgimnazjalnej?

Myślałem nad pójściem do Technikum Gastronomicznego. Średnią w tym roku miałem 3.45 więc nie jest to zbyt dobrze , lecz zawaliłem to

sobie sam, ponieważ się nie uczyłem, teraz w 3 klasie się będę uczył, ponieważ jakoś z gimnazjum trzeba wyjść.

Prosiłbym o doradzenie czy warto iść do technikum gastronomicznego czy nie , jeżeli nie to doradźcie mi gdzie mógłbym iść, rozważę to :)

PS.

Na 100% idę do technikum.

Osobiście sam uczę się w technikum gastronomicznym i powiem Ci, źle nie jest. Noo.. Może troszkę przerazić mogą te "testy" na koniec trzeciego oraz czwartego roku nauki. Wybrałem ten kierunek ze względu na to, że zaraz po ukończeniu szkoły [ gdzie już uczę się podstaw kelnerstwa ] idę na 2 lata prywatnej douczki tego zawodu.

Dostałeś się ze średnią ~ 3+. Klasa jako klasa ma swoich zwolenników, ale jest tego warta. Sczała.

Pozwolisz, że ja zadecyduję o Twojej. Przestań pisać takie durne posty bo jesteś śmieszna. Czytanie ze zrozumieniem wywołuje ból dupci ?

Arigato.

Opublikowano

Ej, wyjdź drzwiami, a nie z gimnazjum.

Idź do technikum gastronomicznego, tam jest zarąbiście stary, jaka beka w ogóle, liczą się tylko punkty sraj to.

Człowieku, teraz będzie można rozszerzenia wybrać w 2 klasie, więc nawet jak pójdziesz do najgorszego technnikum to możesz wybrać rozszerzona chemie i biologie a potem studia medycyna pieniadze hajs dziwki i wino

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...