Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tabletki... oslabia mnie przy biegu na 100m?

Baartez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mam zawody i jade spory kawal drogi, wiec lykne tabletke Aviomarinu (Tak, mam chorobe lokomocyjna). Jak wiecie te tabletki powoduja, ze chce sie spac, wiec moje pytanie brzmi

Czy tabletka oslabi moj bieg? Zamierzam sie dobrze rozgrzac

Opublikowano

Jutro mam zawody i jade spory kawal drogi, wiec lykne tabletke Aviomarinu (Tak, mam chorobe lokomocyjna). Jak wiecie te tabletki powoduja, ze chce sie spac, wiec moje pytanie brzmi

Czy tabletka oslabi moj bieg? Zamierzam sie dobrze rozgrzac

To zrób tak, aby zniwelować ten efekt. Kofeina - Pepsi, Coca-Cola, Kawa, nawet są jeszcze takie tabletki z kofeiną.

#Oczywiście kofeina pobudza, i niweluje efekt senności.

Opublikowano

Zależy od twojego orgranizmu , od tego jak się czujesz po tej tabletce , mówisz ,że chce Ci się spać - czyli jesteś zmeczony, więc napewno da to negatywny wpływ na bieg

Opublikowano

Jeśli czujesz się senny po leku na chorobę lokomocyjną, to wiedz, że powinieneś zmienić tabletki ;)

mój kolega często bierze ten aviomarin i zawsze jest po tym lekko senny więc wydaje mi się, że to normalne...

Opublikowano

Znam sporo osób które musiały zawsze na drogę brać aviomarin, ale nigdy nie zauważyłam u nich senności czy czegoś, tak samo jak leki na alergie, kwestia może organizmu...ale wydaje mi się,że nie powinno Cię to osłabić,ja dzisiaj na głodniaka biegałam kilka godzin po schodach,po korytarzach po tabletkach uspakajających i nic mi nie było,to myślę,że po aviomarinie tym bardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...