Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Csro] Butterfly English Bot

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem bot jest na forum ale jest w jezyku chinskim... tu jest bot ten sam tyle ze w jezyku angielskim ;)

Nie wiem z nim co i jak gdyz znalazlem go na EPVP wiec rozkminic go musicie sami ;)

Na EPVP pisze ze dziala w pelni ;) testujcie i mowcie ;) Skan daje swoj ;) Jakby co mozecie skanowac takze i wy ;)

BOT -link jest od nich ;)

Skan - wyglada mocno zasyfialy ale tam im jakos dziala... + link jest od ich GM'a forumowego... sprawdzcie najlepiej na jakis nowych kontach jak juz ktos sie w to bawil :P

daje obrazki z bota..

transpic.jpg

UWAGA ADMINISTRACJA I MODERATORZY NIE PONOSZA ODPOWIEDZIALNOSCI ZA EW. KRADZIEZE, BANY, HACKI

POBIERAJAC CHEAT I GO WLACZAJAC BIERZESZ NA SIEBIE PELNA ODPOWIEDZIALNOSC

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Bot działa tylko że nie mam go po angielsku tylko po chinsku, nie wiem czemu, odwzorowałem od twoich screenów i dałem rade :)

Lekko szwankuje podnoszzenie dropa ale to mały szczegół

Admin Cienia
Opublikowano

Również zauważyłem że wciąż po chińsku i z tym dropem podnoszenie słabo ale działać, działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bot działa tylko że nie mam go po angielsku tylko po chinsku, nie wiem czemu, odwzorowałem od twoich screenów i dałem rade :)

Lekko szwankuje podnoszzenie dropa ale to mały szczegół

Również zauważyłem że wciąż po chińsku i z tym dropem podnoszenie słabo ale działać, działa.

A ja już się cieszyłem, że po angielsku. A szkoda.

@Topic

Działa. ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi coś nie działa tzn. nie chcę mi wczytać postaci, próbowałem już włączyć bota jak grałem i jak sie logowałem i w obu przypadkach nie działało... Może mi ktoś wytłumaczyć jak się go włącza?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

czy ten bot jest dalej aktualny i dziala? cos mi usunal antywir i nie wiem gdzie sciagnac starego tematu nie ma ,albo chociaz poprosic o najnowsza wersje butterfly gdzie mozna sciagnac ,bo nie moge znalezc na forum...

Opublikowano

Ostatni post:

Napisano 03 luty 2010 - 08:26  

Po co odkopujesz stare tematy?

Tu masz link do aktualnego tematu z botem do csro:

http://www.mpcforum.pl/topic/174630-tut-csro-butterlfy-by-nuclear-sun-mix-dwch-botw-motyl-cbot-grab-pet/

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...