Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zac czy Jarvan?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, więc tak. Posiadam i Zac'a i Jarvana, oczywiście gram nimi w jungli i mam dylemat kim lepiej będzie mi się carrowało. Buduje ich pod full tanka i kille oczywiście oddaje teamowi podczas ganków, kto ma lepsze ganki? Zac czy Jarvan? Jarvan ma podrzucenie i slow, Zac to samo. Ale wydaje mi się że Zac ma lepsze ulti i o wiele lepszą pasywke (która pozwala na bardzo agresywną gre w early) Ulti jarvana bardzo dużo postaci kontruje, a jak ktoś ma flasha to uselles. Ulti zac'a wszystkich podrzuca i od tego się nie ucieknie... Więc co Wy mi polecacie? Jestem Silver IV, ale nie zawsze moge grać na midzie, dlatego pytam się Was, który champ będzie bardziej przydatny dla teamu. ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie wiem jakie są standardowe bany na silverze, ale jarvan to bardzo mocny carry z buszu. Możliwość w early podrzucenie, slow + po szóstym ma ultimate. Według mnie znacznie lepiej pasuje do teamu, bo pozwala Twoim carry obijać przeciwnika przez okres trwania ultimate, po nim może znowu bronić go podrzutem.

Co do Zac'a. Często teraz nim grywają solo topa, mimo tego "nerfa" nadal jest skocznym glutem z fajnym skillem biernym. W tf ma trudniej bronić carry niżeli Dżżżeerreveeen, bo ma dłuższe CD [ chyba, że wymaksujesz skok ].

Arigato.

Opublikowano

Jarvan < Zac. Zac ma zajebisty engage w teamfightach, gankowanie też. Pierdolicie o tych nerfach, jeśli go ogarniasz to one nic nie pomogły na zajebistość Zaca ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Siema, więc tak. Posiadam i Zac'a i Jarvana, oczywiście gram nimi w jungli i mam dylemat kim lepiej będzie mi się carrowało. Buduje ich pod full tanka i kille oczywiście oddaje teamowi podczas ganków, kto ma lepsze ganki? Zac czy Jarvan? Jarvan ma podrzucenie i slow, Zac to samo. Ale wydaje mi się że Zac ma lepsze ulti i o wiele lepszą pasywke (która pozwala na bardzo agresywną gre w early) Ulti jarvana bardzo dużo postaci kontruje, a jak ktoś ma flasha to uselles. Ulti zac'a wszystkich podrzuca i od tego się nie ucieknie... Więc co Wy mi polecacie? Jestem Silver IV, ale nie zawsze moge grać na midzie, dlatego pytam się Was, który champ będzie bardziej przydatny dla teamu. ;)

jarvan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...