Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustalenie Nicku, Pomocy

Ridller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problemik, bo będę niedługo nagrywał na YouTube i nie wiem jaki nick zrobic minecraft'a Mam na imię Damian przezwisko Kevin ale możecie sie kierować swoimi myślami nie tym co podalem.Nie wiem czemu ale mi nic nie wpada Proszę o pomoc :)

Dzięki

Ridller

sygnaturka.png
Opublikowano

Dzięki Lajki macie, ale podawajcie jeszcze inne pomyśle nad wszystkimi podawajcie jak i z przezwiskiem lub swoje:)

sygnaturka.png
Opublikowano

po co chcesz nick jak i tak nic nie osiagniesz? minecraft, minecraft... (nie patrzcie na nick xD)

top: minecraftkevin

Opublikowano

Juri ja patrzę optymistycznie i mam nadzieje ze sie uda :) Ok dzięki za nicki podawajcie dalej ja daje Lajki :)

sygnaturka.png
Opublikowano

DigginKevinStyle;p Ale potrzebujesz nicku na YT czy do Minecrafta? Bo wyczerpana dziś jestem i nie jestem pewna, czy wiadomość nie jest jasna czy ja źle zrozumiem. ;)
Ale myślę nad DamCraft, MineKevin itp. ;)

Opublikowano

Thx, ale poszukuje Nicku jak i do minecraft'a i do YouTube :) Lajki lecą ciagle rozpatruje Nicki :)

sygnaturka.png
Opublikowano

Kfatratofy, Będzie łatwiej przeczytać tym 8 latkom od minecrafta( Reszcie też) ;/

Kfatrat, KfatratofyKfatrat,

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Nagrywać mozna dla siebie, nie zeby coś osiągnać - ja bynajmniej tak mam, przyjemniej mi sie gra i gada do mikro jednoczesnie ;)

@top

KevinREC

Opublikowano

Nie odświeżaj tak często, bo może być ref co 24h z tego co pamiętam, choć mogę się mylić + napisany post to już sposób refa.

I możesz za to dostać warna, więc lepiej uważaj, admini są wszędzie :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...