Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska - San Marino (Opinie meczu)

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jak podobał wam się wczorajszy mecz reprezentacji z Sam Marino .

Ja ogólnie rzecz biorąc liczyłem na więcej.

Ale ten gol przeciwników to pełny profesjonalizm - choć fart :)

Co myślicie o tym meczu?

Opublikowano

Katastrofa. Tyle w temacie ;)

każdy mecz reprezentacji to katastrofa...

Dali by jakiś średni skład 14-15 latków i płacić po 200zł za mecz i by dużo lepiej grali

Opublikowano

Przynajmniej San Marino się na nas odblokowało <joke> . Cóż można powiedzieć po takim meczu , graliśmy rezerwami - nie zgranymi co było widać a ponadto znowu nam szwankuje defensywa .Błędy w tym meczu nie mogą się pojawić z Ukrainą i Anglią ( swoją drogą gratuluje świetnego wyboru , kto mądry pozwolił na to by nasza kadra grała dwa mecze ostatnie na wyjeździe o_o zważając na to ,że jednak mamy jeszcze szanse na awans).Musimy wierzyć w to ,że Anglia w ostatnim meczu pewna już awansu odpuści sobie mecz z nami a ich gracze z podstawowego składu będą skupiali się tylko na lidze.

A co do tematu jedynym dobrym akcentem w tym meczu był Piotr Zieliński , tylko żeby mu palma do głowy nie strzeliła a będzie z niego pożytek. Nie ma się z czego cieszyć z wygranej w tym meczu bo bądźmy szczerzy każdy z nas mógłby wyjść na boisko i zagrać jak równy z równym z zawodnikami San Marino - tutaj w tym meczu Polski nie liczyłem na wygraną , tylko na to iloma bramkami zwyciężymy.

#rein

Opublikowano

mecz z San Marino był wygrany już przed meczem

Fornalik traktował ten mecz jak trening

wpuszczał na boisko zawodników z rezerwy żeby zobaczyć ich umiejętności w praktyce

w tym meczu chodziło o to żeby sprawdzić formacje itp.

San Marino strzeliło nam jedną bramke ale to czysty przypadek :)

było dośrodkowanie z rzutu wolnego i gol z bani

Styl gry polaków był taki leniwy że szkoda gadać

mogliby wygrać dużo więcej jakby strzelali z daleka bo bramkarz San Marino broni tak jakby go nie było

41196912334212939960.png

Opublikowano

mecz z San Marino był wygrany już przed meczem

Fornalik traktował ten mecz jak trening

wpuszczał na boisko zawodników z rezerwy żeby zobaczyć ich umiejętności w praktyce

w tym meczu chodziło o to żeby sprawdzić formacje itp.

San Marino strzeliło nam jedną bramke ale to czysty przypadek :)

było dośrodkowanie z rzutu wolnego i gol z bani

mogliby wygrać dużo więcej jakby strzelali z daleka bo bramkarz San Marino broni tak jakby go nie było

W sumie masz racje , ale dlatego ,że tam nikt oprócz jednego zawodnika nie jest piłkarzem zawodowym.

Wiadomo ,że mecz jest wygrany nawet przed meczem.

Ale ... i tak polska bye mundial.

Jeszcze gdybyśmy wygrali z Czarno Górą to byśmy mieli szanse , a na san marino byśmy zwiększyli sobie statystyki w golach.

No cóż , czysty przypadek ? tak ,ale wykonany w pełni profesjonalnie ,ale dlatego ,że polska ignorowała przeciwnika.

I jak dla mnie wstyd ,żeby z san marino nawet bramke stracić

Opublikowano

Niedawno w orange sport oglądałem wywiad ze Zbigniewem Bońkiem w ,którym powiedział mądre słowa - w Polsce mało czasu poświęca się na trening motoryczny - i to jest prawda , nasi ligowcy w meczach reprezentacyjnych od 60 minuty spotkania oddychają rękawami i potem widzimy tego skutki ;)

#rein

Opublikowano

Wciąż nie mogę pojąć jak można było stracić z nimi bramkę...

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Polakom bardzo słabo idzie jak mogli dopuscić by San Marino Strzeliło gola -.- .

Widzimy jak Lewandowski w Borussi strzela a w Polsce Pustka.

Opublikowano

Polacy zawsze są krytykowani ;/ Niestety obawiam sie że juz zawsze tak pozostanie. A co do meczu to całkiem dobrze grali ;)

Opublikowano

śmiech na sali to ta cała polska reprezentacja i trener, zarabiają tyle kasy, że powinni kurwa trafiać bramki z zamkniętymi oczami a patrząc czasem na ich grę mam wrażenie, że w wielu sytuacjach lepiej zagraliby moi koledzy którzy grają w 5 ligowych klubach dla zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...