Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 i karta graficzna

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

mam pytanie czy Fifa 14 będzie działać z radeonem 6870 HD. Pytam ponieważ w ostatniej odsłonie był problem z tym i mimo lekkiego wkurwa jakiego złapałem zaczęło mnie to śmieszyć gdy na mojej karcie zintegrowanej mogłem śmigać na średnio/wysokich a z wsadzoną grafiką radeona gra nie chciała się odpalić na minimalnych wymaganiach i najniższej rozdzielczości.. Dodam że bf3 działa na ultra tylko ten radeon nie był wspierany w poprzedniej wersji fify o czym było napisane po kupieniu i ściągnięciu gry w jednym z plików tekstowych (było tam może z 4,5 kart które odmawiały współpracy ..)

notoacta250.png

Opublikowano

@up facet jesteś moderatorem a ten post wskazuje na to, że nie zasługujesz na swoją posadę.. Przeczytałeś w ogóle temat? pytanie tyczyło czy karta 6870 HD będzie wspierana przez Fife czy nie tak jak to było w poprzedniej odsłonie. Jeśli będzie to raczej powinno chodzić na możliwie najwyższych detalach jeśli nie to znowu czeka mnie gra na karcie zintegrowanej ...

Ps. Jesteś moderatorem swojego działu pewnie nie przypadkowo i się na tym znasz ale kilka ostatnich postów w pogaduszkach podchodzi pod zwykłe nabijanie postów ... (Fajny nick:D)

notoacta250.png

Opublikowano

Sławek, powinna ci ta Fifa chodzić na tym radeonie, ja sam mam Radeona tyle że 7770 i gra śmiga(demko). Nie obawiaj się, na 100% wejdzie, bo w końcu Radeon to dość popularne kart graficzne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...