Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexes Tekkit Classic Survival

ufo98765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg NEXES TEKKIT CLASSIC

informacje2.png

strzalka.gifTYP: Tekkit Classic / TS3

strzalka.gifSloty: 100

strzalka.gifIP: nexes.pl

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzÄta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Administracja4.png

ufo98765, Chafk

pluginy2.png

InformacjeDOT2.png

Zapraszamy na Serwer Tekkit Classic, wiele osób stęskniło się już za tą paczka modów. jest to jedna z najstabilniejszych paczek jakie dotąd istniały. Serwer posiada wspaniały klimat. W ekipie zasiadają bardzo ogarnięte osoby, panuje porządek. Na teamspeak3 zawsze miła atmosfera. Serwer już otwarty, można grać :)
Prócz tego poszukujemy również na niego moderatorów na których podania można składać już od dziś. Więcej informacji na ten temat na serwerze oraz TS3. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych
Adres Serwera TEKKIT, oraz TS3

188.165.212.10

Download: xxx

'>

xxx

Opublikowano

Zapraszam na serwer :) Ogarnięta ekipa, miła atmosfera.. ogółem fajnie :> Gorąco zapraszam

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

mam pytanko : czy dalej wszystko poblokowane jak na wczesniejszych serwach tekkit od ufo ? praktycznie 90% itemków było poblokowanych bo "bugi" a czasem to była nie prawda

Opublikowano

Bardzo nie profesjonalny serwer. Administracja ciągle kicka z serwera za wulgaryzmy, gdzie przy 19 wrzesnia 2013 roku na żadnym innym serwerze tak nie ma (surowe zasady -).
Na teamspeak'u panują niesamowite nie ogary, które latają po kanałach i hejtują.
Serwer ma dziury. Mianowicie Rumuńscy chackerzy wchodzą do baz danych, ustawiają sobie gamemoda i rozdają itemy.
Gracze nie wiedzą o co chodzi pytają się o wszystko (10-11 lat)
3/4 graczy to rosyjskie i rumuńskie dzieci razem z administracją.
Podsumowując powiem że nie polecam serwera w 100 %.

mam pytanko : czy dalej wszystko poblokowane jak na wczesniejszych serwach tekkit od ufo ? praktycznie 90% itemków było poblokowanych bo "bugi" a czasem to była nie prawda

Zablokowana jest red mat i jak się nie myle to też dark mat

Opublikowano

Odezwał się pan który dostał bana sprawiedliwie zasłużonego :) Szkoda mi takich dzieciaków jak ty. Jeden z Head Administratorów ma 20 lat a drugi 15, ten pan wyżej to obrażony dzieciuch i niestety na takich skuteczny jest tylko ołów. Do Bazy danych nikt poza mną oraz Chafkiem nikt dostępu nie ma. Warto dodać również nt. wypowiedzi pana z góry że gdy dostaje bana to nie robi nic innego tylko na bieżąco obraża wszystkich strzela fochy i szajsta się jak przedszkolak. Więc wydaje mi się że jego wypowiedź nie jest ani obiektywna ani w jaki sposób cokolwiek wnosząca do tematu, pozdrawiam i zapraszam na nasz serwer jak i na TeamSpeak3 :)

Opublikowano

Odezwał się pan który dostał bana sprawiedliwie zasłużonego :) Szkoda mi takich dzieciaków jak ty. Jeden z Head Administratorów ma 20 lat a drugi 15, ten pan wyżej to obrażony dzieciuch i niestety na takich skuteczny jest tylko ołów. Do Bazy danych nikt poza mną oraz Chafkiem nikt dostępu nie ma. Warto dodać również nt. wypowiedzi pana z góry że gdy dostaje bana to nie robi nic innego tylko na bieżąco obraża wszystkich strzela fochy i szajsta się jak przedszkolak. Więc wydaje mi się że jego wypowiedź nie jest ani obiektywna ani w jaki sposób cokolwiek wnosząca do tematu, pozdrawiam i zapraszam na nasz serwer jak i na TeamSpeak3 :)

Nikt nie ma dostępu do bazy danych oprócz Ciebie i chafka, ciekawe?

Jakim cudem gracz z rumuni miał GameModa i wszystkim rozdawał HV i inne? ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego serwer nie działa pod żadną bazą danych a wszystkie takie rzeczy zą zapisywane w plikach. Po drugie, bukkit na którym stoi tekkit posiada bug który umożliwia taką rzecz, a jak wiadomo używanie bugów jest karane pernamentnym banem, podobnie jak i czerpanie korzyści z tego że inni bugi wykorzystują jak to było w twoim przypadku.

Opublikowano

Polecam serwer, miła atmosfera, ogarnięta administracja co jest atutem serwera, mili gracze... zachęcam do zagrania bo warto, fajny serwer oldschool

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...