Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Derion i Valorian

Killau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zaczynam na starcie to gdzie u kogo jak wybrać Derion mi automatycznie zawsze wybiera Valorian a czytam wszystko a ja chce Derion

Opublikowano

No bo pewnie nie zaznaczyłeś derion tylko valo xD ...

No poprostu jak wbijesz 9 lvl to podchodzisz do tej babki przy tp , tam gdzie zaczynałeś grę , zaznaczasz DERIOOOON i dajesz Start czy co tam jest , wątpie żeby jakiś bug był , napewno coś źle robisz ;) bo sam nie dawno zacząłem od nowa grać i było wszystko ok ... Chyba że grasz na jakimś privie to Craxion a nie Defugel ;p

Opublikowano

Tepasz się do '' Eden Square '' czy jak to jest temu tp na plu ;/

Nie pamiętam nazwy jak jesteś na 1 posterunku to wybierasz ten pierwszy tp , nie pamiętam nazwy bo jak ostatnio grałem to przy robieniu postaci przy niej się odrazu znajdowałeś , już zbyt nie pamiętam ;/

Opublikowano

No i jestem w 1 posterunku i co dalej

już w 2 posterunku jestem i są 2 baby 1 jest za Valorian a druga za Derion ale nie ma żadnej misji

Opublikowano

No jak naciskniesz ''m'' na mape to masz 1 posterunek i z niego udajesz się na dół mapy tą drogą jakby i tam przy tp stoi ... :D nie wiem jak to wytłumaczyć ponieważ dawno nie grałem :)

Opublikowano

Dobra jestem u kolesia co się wybiera kraj Derion lub Valorian mam 10lv

i pisze mi

Zmienić królestwo mogą tylko postacie z gor

znajdujące się na conajmiej 9poziomie [mam 10poziom] wtf?

o co chodzi

Opublikowano

to znaczy że już wybrałeś królestwo :)

Albo masz już wcześniejszą postać która ma królestwo , poprostu musisz zrobić postać nową na koncie na których nie masz kont które są już w jakimś królestwie .

Opublikowano

to znaczy że już wybrałeś królestwo :)

Albo masz już wcześniejszą postać która ma królestwo , poprostu musisz zrobić postać nową na koncie na których nie masz kont które są już w jakimś królestwie .

na tym koncie były 2 postacie z 2012r to znaczy ze mam królestwo już wybrane na całe konto?

ok to ja robie nowe konto i się odezwe dzisiaj lub jutro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...