Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NowaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie dotyczące tego na jakim lvlu lecą kamienie duchowe z metinów na 40 ,45, 50 ,55 i 60 lvl. Prosiłbym o odpowiedź kogoś kto się NAPRAWDĘ NA TYM ZNA a nie będzie udawał mądrego powtarzając komentarze ekspertów :)

Pozdrawiam i z góry dzięki.

Opublikowano

jeśli masz dobre eq to na 55drop kamienie. Ale wiadomo czym wiekszy lv tym wiecej ubijesz bossow i wtedy masz bardziej prawdopodpobienstwo na drop kamola.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Ja miałem dropka 35lvl i biłem metki 40,45,50 i nawet średnio leciały.Ale lecą nawet spoko.

Ale jak dla mnie najlepiej lecą na 55lvl z metków 55 i 50.Dodatkowo stojąc ana 55lvl masz więcej bossów do bicia co przyczynia się do lepszego zarobku.

Mam nadzieję że pomogłem.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Kamienie duchowe leca z metka ktory ma 15 wyzszy lub nizszy lvl od ciebie. Nie ma reguly kiedy leca najlepiej no ale przyjelo sie juz tak ze lepiej jest miec rowny lub mniejszy lvl od metka.

who cares?

Opublikowano

Z podanych przez Ciebie metków, najlepiej będzie mieć lv 45-59 i iść na metki 55 na Sohan.

Metków 40 jest niewiele, i słabo dropią kamyki.

Z Metków 45 słaby drop kamyków.

Metków 50 nie ma wiele, a drop jest średni.

Metki 60 też dość dobra alternatywa.

Opublikowano

Dzięki wielkie za podpowiedzi a na dropie 48 lvl fms+9 smocza +9 2 kd srebrna +9 ebo+7 itp gdzie najlepiej? Sohan?

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie dotyczące tego na jakim lvlu lecą kamienie duchowe z metinów na 40 ,45, 50 ,55 i 60 lvl. Prosiłbym o odpowiedź kogoś kto się NAPRAWDĘ NA TYM ZNA a nie będzie udawał mądrego powtarzając komentarze ekspertów :)

Witam!

Najlepszym lvlem do dropienia kamoli jest równy lvl z metinem , ale im większy lvl metina tym większa szansa na jego drop . Jednak mają 40 lvl , a metin 60 lvl to raczej kamol nie dropnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...