Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupiłem domene na nazwa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem domene na nazwa.pl co muszę zrobić aby stworzyć z tego stronę internetową (połączyć się z ftp). Muszę coś kupić czy mogę coś za darmo i jak to zrobić. Proszę o pomoc :c

Opublikowano

Musisz mieć serwer WWW ja polecam darmowy www.hostinger.pl ale to że kupiłeś samą domenę to nie znaczy że masz stronę internetową musisz znać chociaż HTML i CSS bez tego nic a nic nie zrobisz jak zaczniesz się tego uczyć to dalej będziesz wiedzieć co i jak robić. Patrząc na ten wątek to mówi mi to że nigdy wcześniej nie miałeś nic wspólnego z stronami WWW itp.... ja osobiście polecam zaczynać od Forum takie jak MyBB PhpBB i uczyć się HTML oraz CSS to są podstawy :).

Opublikowano

Musisz mieć serwer WWW ja polecam darmowy www.hostinger.pl ale to że kupiłeś samą domenę to nie znaczy że masz stronę internetową musisz znać chociaż HTML i CSS bez tego nic a nic nie zrobisz jak zaczniesz się tego uczyć to dalej będziesz wiedzieć co i jak robić. Patrząc na ten wątek to mówi mi to że nigdy wcześniej nie miałeś nic wspólnego z stronami WWW itp.... ja osobiście polecam zaczynać od Forum takie jak MyBB PhpBB i uczyć się HTML oraz CSS to są podstawy :).

Powiem tak nie ogarniałem tych domen, serwerów nie rozróżniam tego stawiałem poprostu fora na ugu.pl (testowałem bawiłem się). Mógłbyś mi powiedzieć jak podczepić ten serwer z hostinger do nazwa.pl (lub ktoś inny). Limit facebook-like-icon.png za pomoc.

@OK Udało mi się do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...