Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monety.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym się dopytać, gdzie można wycenić, dowiedzieć się ile dana moneta jest warta i czy w ogóle jest warta.

Otóż przy porządkach na strychu, znalazłem woreczek z monetami, jest tych monet dużo i różne są dane i nie każda moneta polska, nie które są stare.

Pytałem się mamy, ona powiedziała, że tak się je zbierało a skąd one są to nawet nie wie.

Są jakieś fora gdzie można poprosić o wycenę lub coś w tym stylu ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Możesz sprawdzać na portalach aukcyjnych typu ebay, czy ktoś wystawia identyczne, jednak sprawdza się to raczej w przypadku tych popularniejszych.

Linków do innego forum nikt nie może podać, ponieważ to jest na mpcforum zakazane.

Opublikowano

Na chłopski rozum wpisuj hasła w google,dokładnie to czego szukasz,jakieś fora specjalistyczne,na pewno znajdziesz.

Opublikowano

Albo pójść do jakiejś, cholera nazwy nie pamiętam, ale są tam takie monety, stare rzeczy itp, i mogą ci powiedzieć, ale i oszukać.

Opublikowano

Na pewno w swoim mieście jest sporo kolesiów co kupuje monety.

Ale uwaga , oni płacą za monetę 1 koło 60gr do 2 zł w zależności od monety - nie mówie tu o jakiś unikatach.

Także nie spodziewaj się bóg wie ile . Sam mam słoik takich monet różnych - nie polskich , zadzwoniłem do gościa ale może bym dostał 50 zł to nie opłaca mi się sprzedawac , zważywszy ,że na paliwo bym wydał wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...