Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasadnicza służba wojskowa.

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Ponieważ żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju. Jeśli Ci się nie podoba to przeprowadź się do Korei Północnej. ENJOY.

Opublikowano

czasy się zmieniły, ile by to nastolatków miało bólu dupy z tą służbą i byłoby kombinowanie zeby nie isc :D tak samo jak kombinują teraz z rocznymi zwolnieniami na wf tak samo by kombinowali cos zeby nie isc na sluzbe, aczkolwiek jak patrze na niektórych pseudo mężczyzn w moim wieku (16-19) to sie zalamuje...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Ponieważ żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju. Jeśli Ci się nie podoba to przeprowadź się do Korei Północnej. ENJOY.

ahahahahaaahahh, kurwa, nigdy tak się nie uśmiałem xD mady my day

a tak na serio, to też jestem za przywróceniem tego, bo sam mój stary mi opowiadał że po wojsku wielu ludzi się "obudziło" i z mega przyjebów i zamuleńców coś jeszcze wyrosło, przydało by się to większosci dzisiejszej mlodziezy

a usuneli to, bo wielu zaczelo kombinowac wlasnie z "demokracja" i unikac tego wojska i w koncu sie to im znudzilo, wzywanie na chama ludzi i wyjebali to, proste

Opublikowano

Powiem wam że chętnych do zawodowej armii jest więcej niż liczba miejsc tam. Btw. Ja nie wyobrażam sobie niektórych ,,gimbusow" w wojsku. Chociaż jak dla mnie to mogliby to przywrócić, napewno byłby to ciekawy eksperyment.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Bywalec
Opublikowano

Patrząc na twoje zdjęcia czasem zastanawiam 'która z tych dziewczyn na zdjęciu to on?' więc tobie przydałaby Ci się taka służba.

Czasem patrząc na Twoje zdjęcia też się zastanawiam, który to kosz na śmieci. :/

Mamy podobnie.

Anyway, służby w najbliższym czasie nie będzie.

Opublikowano

Patrząc na twoje zdjęcia czasem zastanawiam 'która z tych dziewczyn na zdjęciu to on?' więc tobie przydałaby Ci się taka służba.

+999.

Chciałem też temu/tej pojechać za ryło oraz okradanie swojej siostry z butów (jeśli nie wiecie o co chodzi to zajrzycie w temat ze zdjęciami).

Kurwa, ja już toleruję tych w rurkach ale takich jak on to powinni leczyć.

#alemniefejmyzlajkowały.

Makin w temacie.

Teraz pytanie : Czy dostanę lajka, a może jednak "Nadano w profilu" ? xD

Opublikowano

+999.

Chciałem też temu/tej pojechać za ryło oraz okradanie swojej siostry z butów (jeśli nie wiecie o co chodzi to zajrzycie w temat ze zdjęciami).

Kurwa, ja już toleruję tych w rurkach ale takich jak on to powinni leczyć.

#alemniefejmyzlajkowały.

Makin w temacie.

Teraz pytanie : Czy dostanę lajka, a może jednak "Nadano w profilu" ? xD

Zlajkowały, bo masz 100% racje. Ja przy jej/jego fotach nie wiedziałem czy fapnąć czy schować :O

Aby nie było offtopicu, słuzbe tą zlikwidowano bo panstwa na to nie było stac, 200tys. ludzi rocznie, to sporo :)

Opublikowano

Zlajkowały, bo masz 100% racje. Ja przy jej/jego fotach nie wiedziałem czy fapnąć czy schować :O

Aby nie było offtopicu, słuzbe tą zlikwidowano bo panstwa na to nie było stac, 200tys. ludzi rocznie, to sporo :)

A ja pamiętam jak ludzie gadali, że zlikwidowano służbę wojskową bo Magik skoczył przez to, że nie chciał iść do wojska XDD.

Opublikowano

A ja pamiętam jak ludzie gadali, że zlikwidowano służbę wojskową bo Magik skoczył przez to, że nie chciał iść do wojska XDD.

Ale kurwa śmieszne ho ho. Jakby znalazły się na to pieniądze to jestem za przywróceniem, przynajmniej mniej pedalstwa by się szerzyło.
Opublikowano

Niee, sluzbe zlikwidowali w 2010 a magikełe skoczył w 2000 chyba, to co, 10 lat?

Opublikowano

Zniesienie tego to była najgorsza porażka, facet po wojsku to zupełnie inny facet niż teraz popitalają. :( Wojsko robiło z chłopców mężczyzn, a teraz...wszystko mamusia zrobi, dziewczyna..wiem,nie wszyscy, żebyście mnie zaraz nie zjedli,ale to nasilenie pizduś to przez zniesienie służby wojskowej, jestem tego bardziej jak pewna.

Opublikowano

Zniesienie tego to była najgorsza porażka, facet po wojsku to zupełnie inny facet niż teraz popitalają. :( Wojsko robiło z chłopców mężczyzn, a teraz...wszystko mamusia zrobi, dziewczyna..wiem,nie wszyscy, żebyście mnie zaraz nie zjedli,ale to nasilenie pizduś to przez zniesienie służby wojskowej, jestem tego bardziej jak pewna.

Faktycznie zniesienie obowiązkowego poboru to porażka, bo lepiej było serwować obóz survivalowy dziesiątkom tysięcy osób. Faktycznie -.-

Gdyby nie warunki i sposób organizacji tego, to mógłbym się zgodzić, ale ile osób wychodziło równie zdegenerowanych, szczególnie obecnie.

Nie będę się rozwodził na temat armii, czy czegokolwiek, bo to temat na zupełnie inną rozmowe, ale debilnego spamu i flamowania nie będę tolerował.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...