Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała anegdotka odnośnie moderatorów CD

Gość povskill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, TCHÓRZE. Nie dacie się nawet wypowiedzieć członkom forum? Bez nich jesteście nikim.

Nic dodać nic ująć dyktatura pełną parą, gl.

Skargi mam pisać do człowieka do którego są kierowane LOL. Nty, ja tak się nie bawię.

Dajcie się wypowiedzieć ludziom to jest w końcu forum dla nas wszystkich a nie tylko dla was.

I ja się jeszcze kurwa(Po to to słowo wymyślono żeby w takiej sytuacji z niego korzystać) pytam za co on dostał warna? http://www.mpcforum.pl/topic/1043830-mala-anegdotka-odnosnie-moderatorow/?p=8821705

Za swoje własne zdanie? Żałuje tego człowieka co mu to dał.

Opublikowano

Pewnie dostane Warna czy coś, ale zgadzam się w pewnym stopniu z povskillem.

Niech mody ogarną się trochę, bo nie raz widzę takie błędy, że szkoda gadać.

Bez użytkowników nie było by moderatorów (i wyżej) więc radziłbym nie traktować "na odczep się"

...

Opublikowano

Niestety na tym forum różnie bywa, już byłem masę razy bezpodstawnie zbanowany, zwarnowany itp.

Przez błąd MODERATORA nie mój miałem bana i nadal mam warna bo był zakaz handlu kontami i tylko kontami w regulaminie, a on twierdził, że przecież nie, potem jakieś warny za zabawę w moderatora, za spam który nei był spamem, teraz trochę to przycichło przynajmniej dla mnie, ale radzę zmieńcie się, bo częśc ekipy to naprawdę dobzi ludzie natomiast większość to jak gra "buduj rządź i niszcz"...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Albo moderator który nie umie liczyć ...

Ps. Mój tutek (Jak zainstalować minecraft na ubuntu 13.04) odświeżałem co 24h tak jak jest w regulaminie :)

Więc nie wiem za co dostałem warna.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

GM = Global Moderator (czerwony kolor nicku) lub wyżej do administratora (zielony nick).

I po raz kolejny, to forum nie służy do pisania skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...