Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoL reffery kilkna pytan

scidrov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak powyzej

1 czy te reflinki sie aktualizjua co pare godzin czy co? wbilem 10 lv a pokazuje na stronie ze te konto posiada lv 4 :C

2 czy za to sa bany jak sam sobie zrobie 10ref linków

3 jak juz to w jakiej skali

4 zna ktos jakas szybko metode expa niz wykuic exp boosta za te 400rp i grac aramy?

discus

Opublikowano

1. 24-48 H

2/3.Za 10 raczej nie dostaniesz jeżeli będziesz miał więcej to riot może to sprawdzić

4. Z tego co wiem to połowa patchów po tym patchu nie działa i znikły referale z allegro ;]

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

2. & 3. Jeśli zostaniesz wykryty przez Riot na robieniu sobie refferali to mogą Ci odebrać nagrody + wykluczyć Cię z systemu refferali (blokada tworzenia kolejnych referali). W praktyce zwyczajnych banów na konto za to nie ma. Nie ma ściśle ustalonej granicy refów na wykrycie, jednak przy niewielkiej liczbie refów szanse na wyłapanie są małe.

Opublikowano

1. 24-48 H

2/3.Za 10 raczej nie dostaniesz jeżeli będziesz miał więcej to riot może to sprawdzić

4. Z tego co wiem to połowa patchów po tym patchu nie działa i znikły referale z allegro ;]

Nie prawda co do pierwszego.

Dokładniej to do 72h.

4. Nie ma szybszej metody.

279981407253602336505.png
Opublikowano

a ktos z was juz tak zrobil?

Wiele osób robiło te refy, w tym ja. Jeszcze w systemie 1.0 robiłem 10 refów i dostałem te RP'ki bez dłuższego czekania, w 2.0 (pod smurfa, który już w 2.0 był) też robiłem kilka refferali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...