Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobor przeciwnikow

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam do was male pytanko.

Co sie do chu** pana stalo z ta gra?! Ja, majac 25 lvl rozpoczynam sam gre i dobiera mi przeciwnikow z 1000+ wygranymi albo jakiegos z platyny, golda, kiedy w moim teamie nie ma zadnego ranked a w przeciwnym sa nawet 3 osoby z 30 lvlem. To jest na tyle wkurzajace, ze nie da sie normalnie zdobyc pierwszej wygrany dnia w norm grze...

Nie wiem czemu tak mam, ale moim zdaniem jest to totalnie ZJEBANE (chodzi o ten caly system dobierania przeciwnikow).

Powiedzcie, czy tez tak macie (chodzi mi najbardziej o graczy tych z low lvlami) :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

Graczy z małymi lvlami jest dużo, dużo mniej niż 30. Grając na 5 lvlu często wrzuca razem z 25 i trzeba żyć.

A matchmaking w lolu na normalach nigdy nie należał do najlepszych. Gracze dobierani są podobno po stosunku wygranych do przegranych.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

no widzisz, ja nie gram na super wysokim poziomie ale jak wpada mi typek z 1000 wygranymi normalnymi grami i 300 ranked to boze..

Opublikowano

Jak platyna jest premade z jakims 25 lvl to ci takich dobiera, sam pamietam jak jeszcze unranked byłem grałem na diament 5 i może i mnie cisnął, ale starałem się nie feedować i grać.

Opublikowano

Co do tego premade... to raz zdazylo mi sie, ze full team przeciwnikow byl premade, a u nas nikt (sprawdzilem to na lolnexus) Wszyscy mieli 30 lvle nikt nie mial mniejszego...

Opublikowano

Ja mam na moim smurfie z swiezo wbitym 30 lev. Tam losuje nawet diament 5. A ja tylko runy adc apc i to nie kompletne :) Ciezko jest wygrac ale chociaz gry sa ciekawe i mam duza satysfakcje gdy np gram na midzie lux w przeciwnym teamie eliska jungler diam 5 a na midzie jakas platyna a ja wygrywam mida mimo ze nasz jungler idzie afk :) usluszec na koncu od takich ludzi "gj mid" to jak wbic gold :)

u1lc.png
Opublikowano

Ja tam nie narzekam. Wolę grać z takimi w przeciwnym teamie, bo wiem, że się czegoś nauczę i w swoim, bo będą większe szanse na zwycięstwo. Gorzej na rankedach - nie grywam jeszcze, jednakże żyłka by mi pękała, jakbym miał mieć w przeciwnym teamie takiego kolesie z np. platyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...