Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 51lv Rogue i zmieniam sobie ze skili Barda na Clera i mam pytanko czy zostac przy Bardzie czy moze jednak Clera zrobic??

Jakie sa plusy i minusy Rogue/Bard i Rogue/Cler??

I jakie skile warto uzywac na 51 lv??

Seiran95.jpg

Opublikowano

Mam 51lv Rogue i zmieniam sobie ze skili Barda na Clera i mam pytanko czy zostac przy Bardzie czy moze jednak Clera zrobic??

Jakie sa plusy i minusy Rogue/Bard i Rogue/Cler??

I jakie skile warto uzywac na 51 lv??

Rouge/bard - gorszy na pvp, lepszy na expa, posiada noise i moving marcha co jest bardzo potrzebne.

Rouge/cler - lepszy na pvp, gorszy na expa, posiada recovery division które bardzo się przydaje i bless spela.

Wybór należy do Ciebie ja bym jednak pozostał przy bardzie.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Polecam Clera. Zrobiłem takiego reskilla jak Ty tylko że na 60 lvl'u i byłem bardzo zadowolony.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Rowniez polecam clera, bozniej bedziesz sie wnerwial ze dostajesz baty na pvp, zmieniajac na clera stracisz tylko noise ale bez tego da sie przezyc, na speeda mozna kupic scroole. W cleru masz healing orbit, recovery division, bless leczenie itp, to sie wiele bardziej przydaje niz noise.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Dodam od siebie, ze wczoraj mialem okazje grac rouge \ bard 98 lvl (z secikiem w miare +4 +5), i nigdy w zyciu nie wybral bym barda, na pvp to jest totalna kaszanka, a noise przydaje sie tylko na niektorych mobach, a i tak rouge ubija wiekszosc mobow zanim dobiegna.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Cler jest duzo lepszy.

Moze jak masz barda to sie szybciej expi, lecz jak juz wbijesz jakis sensowny lvl to bedziesz na pvp ogladal gwiazdy caly czas.

A cleric ma to do siebie ze ma healing orbita, holy spella, Recovery division (najwazniejsze) i bless spella ;]

Wiec rob reskilla na clera poki nie jest zapozno.

sygna1o.jpg