Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Co myślicie o WTC.

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jak wiadomo, 11 września, rocznica tego zamachu, słyszałem wiele opcji, że to rakieta, że to upozorowane, co o tym sądzicie?

Opublikowano

Mógł być to nawet sam Hitler w własnej osobie. Ja mam na to po całości wyjebane. Jebło ??? Jebło... Na chuj drążyć temat?

Opublikowano

Coraz więcej kontrowersji jest na temat 11 września.

Ale sam nie wiem, czy to rzeczywiście Al Kaida stoi za tym... Czy służby specjalne USA, bo są teorie spiskowe i niby dowody na to... Inna sprawa że tak czy inaczej, Bush znalazł by inny powód, by zrobić drugą wojnę w Iraku czy misja w Afganistanie...

Historia się teraz powtarza, ale tym razem w Syrii... Skąd przeciętny zjadacz chleba ma mieć pewność, czy to wojsko Syrii użyło broni chemicznej, czy rebelianci?

Osobiście jestem zdania, że z dniem 11 września 2001 roku... Rozpoczęła się wojna ale nie z terrorem... A między religiami...

Opublikowano

Było tyle razy wałkowane zobacz sobie na YT filmiki to wszystko zostało upozorowane przez rząd USA. Na YT jest taki filmik jak bardzo dobrze widać jak samolot wtapia się w jeden z wieżowców a potem się zawala, poszukaj sobie.

Opublikowano

Pamiętam ten dzień i pamiętam jak się bałam,że będzie wojna. Myslę,że tak jak nam to przedstawili tak jest. ;)

Opublikowano

Coraz więcej kontrowersji jest na temat 11 września.

Ale sam nie wiem, czy to rzeczywiście Al Kaida stoi za tym... Czy służby specjalne USA, bo są teorie spiskowe i niby dowody na to... Inna sprawa że tak czy inaczej, Bush znalazł by inny powód, by zrobić drugą wojnę w Iraku czy misja w Afganistanie...

Historia się teraz powtarza, ale tym razem w Syrii... Skąd przeciętny zjadacz chleba ma mieć pewność, czy to wojsko Syrii użyło broni chemicznej, czy rebelianci?

Osobiście jestem zdania, że z dniem 11 września 2001 roku... Rozpoczęła się wojna ale nie z terrorem... A między religiami...

Nie będzię takiej samej powtórki. Syria to nie Irak. Syria ma w arsenał broni, który byłby w stanie zadać poważne szkody wojskom USA. A broni chemicznej to użył izraelski wywiad lub terrorysci z FSA.

Opublikowano

Kiedyś oglądałem filmik z napisami, który pokazywał co się stało z WTC. Każdy, kto się interesuje, widział chyba filmik kręcony z ziemi, na którym widać płonącą wieżę WTC i nagle samolot uderza w drugi budynek. No i dogłębnie analizowane były dwa filmiki: pierwszy był filmik nakręcony z helikoptera, na którym w WTC uderza owalny obiekt, a drugi filmik to ten, o którym pisałem wyżej. A więc przy pierwszym filmiku dokładnie zbadano kierunek, z którego nadlatywał owalny obiekt. Nałożono trajektorię lotu tego obiektu na drugi filmik. Okazało się, że trajektoria obiektu z pierwszego filmiku i samolotu z drugiego filmiku idealnie się na siebie nałożyły. Wnioski: Wszystkie nagrania z samolotami uderzającymi w WTC zostały od razu po ukazaniu się w internecie przerobione na szybko tak, aby nie było widać obiektu uderzającego w wieże, a samolot. Krążyły spekulacje, że ten obiekt był amerykańskim samolotem bezzałogowym z najnowszą technologią.

Ale czy to prawda, kto wie?

Opublikowano

Mi się wydaje że to jacyś illuminaci/masoni sterują tym wszystkim... Całym światem, w serialach itd. już wcześniej można było zobaczyć dziwne przekazy typu:

simpsons911.jpg

Nowy Jork, 9 (wrzesień) dwie wierze z tyłu (WTC, symbolizują 11)

tBtz36l_1295756713585.jpg

Fajny obraz za parą się znajduje...

Opublikowano

Wszystko co wychodzi poza granice Polski mnie nie interesuje, takie jest moje zdanie...

Nie powinniśmy się mieszać w sprawy innych krajów, stało się... stało... ja tam wole to przemilczeć i expić dalej.

Aczkolwiek wiele opcji powstaje z dnia na dzień o tym dniu, a nikt tak na prawde nie wie jak to było... pozostańmy przy zamachu ;)

LwG

Opublikowano

Mamy się zamknąć w klitce i nie interesować się nimi? Oni się niby nami też mocno nie interesują...>.< Ale bez przesady, świat duży a Polska mała, nie można zamykać się tylko na własne podwórko, ja się cholernie bałam jak była ta sprawa z WTC, to się wydaje,że daleko, nie dotyczy, a jednak w jakiś sposób dotknęło...z resztą zwykłe ludzkie odruchy,że czlowiek się interesuje.;)

Opublikowano

Mi się wydaje że to jacyś illuminaci/masoni sterują tym wszystkim... Całym światem, w serialach itd. już wcześniej można było zobaczyć dziwne przekazy typu:

simpsons911.jpg

Nowy Jork, 9 (wrzesień) dwie wierze z tyłu (WTC, symbolizują 11)

tBtz36l_1295756713585.jpg

Fajny obraz za parą się znajduje...

Ty, to odkrycie nawet!

Poszukam czegoś na YT może, może znajdę cos ciekawego.

Opublikowano

Jebło? Samo jebło? Ciesze się że ten idiota nie żyje (Laden Bin). Jak was nie obchodzi to trudno. Niektórych obchodzi.

[*]

Opublikowano

W tym zamachu zginęło około 3 tyś ludzi. To wielka starta, ale o tym że w odwetowym ataku na Irak zginęło około 25 tyś cywili, a w całym okresie okupacji liczbę szacuje się na ponad pół miliona to już mało kto pamięta.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kamikaze walnął w wieżę i było bum. Prawie 3 tysiące osób zginęło, ale to szczegół. Co roku w wiadomościach drążą ten temat. Coś tam czytałem w internetach, że jakiś jeden z samolotów rozbił się 15 min od Waszyngtonu po reakcji pasażerów, a miał prawdopodobnie waląć w biały dom.

Co o tym sądzę? Nic. Zaplanowany zamach i tyle. Ciekawe jak się czuli ludzie w sąsiedniej wierzy jak ta obok się waliła?

Opublikowano

Nie będzię takiej samej powtórki. Syria to nie Irak. Syria ma w arsenał broni, który byłby w stanie zadać poważne szkody wojskom USA. A broni chemicznej to użył izraelski wywiad lub terrorysci z FSA.

Dowód proszę na to, że to Izraelski wywiad lub terroryści z FSA użyli tej broni. Bo równie dobrze, mogła być to komórka Al Kaidy w Syrii. Nawet po śmierci Bin Ladena, Al Kaida się nie rozpadła bo wciąż działa.

Co do illuminatów... Też proszę o dowód że oni istnieją, bo te z simpsonów mnie nie przekonują. Po prostu twórcy nabijali się z WTC i tyle, albo to były odcinki daleko przed tą tragedią.

I wracając do Izraela... To oni by raczej nie użyli takiej broni, dlaczego? Bo to dla nich byłby samobój, gdyż mają już i tak napiętą sytuacje z Palestyną.

Opublikowano

Dowód proszę na to, że to Izraelski wywiad lub terroryści z FSA użyli tej broni. Bo równie dobrze, mogła być to komórka Al Kaidy w Syrii. Nawet po śmierci Bin Ladena, Al Kaida się nie rozpadła bo wciąż działa.

Co do illuminatów... Też proszę o dowód że oni istnieją, bo te z simpsonów mnie nie przekonują. Po prostu twórcy nabijali się z WTC i tyle, albo to były odcinki daleko przed tą tragedią.

I wracając do Izraela... To oni by raczej nie użyli takiej broni, dlaczego? Bo to dla nich byłby samobój, gdyż mają już i tak napiętą sytuacje z Palestyną.

Nie ma dowodów na to, tak jak dowodów na to, że Assad użył broni. Dlaczego Izrael miał by to zrobić? A dlatego, żeby zdestabilizować cały bliski wschód, żeby mieć pretekst do ataku na Syria bo po niej zostanie jej tylko Iran. Oczywiście USA jako 'policjant światowy' ma też pretekst do ataku na Syrie. Powiedzmy, że Assad przegrywa wojne domową to Syria staje się Panśtwem ekstremistycznym przestrzegającym prawo szariatu. A najlepsze jest to, że USA dozbraja terrorystów z którymi sama walczy.

Opublikowano

Nie ma dowodów na to, tak jak dowodów na to, że Assad użył broni. Dlaczego Izrael miał by to zrobić? A dlatego, żeby zdestabilizować cały bliski wschód, żeby mieć pretekst do ataku na Syria bo po niej zostanie jej tylko Iran. Oczywiście USA jako 'policjant światowy' ma też pretekst do ataku na Syrie. Powiedzmy, że Assad przegrywa wojne domową to Syria staje się Panśtwem ekstremistycznym przestrzegającym prawo szariatu. A najlepsze jest to, że USA dozbraja terrorystów z którymi sama walczy.

Człowieku o czym ty mówisz?! :O Po co miałby teraz Izrael destabilizować bliski wschód, jak ma od cholery problemów z Palestyną. Co by im dał konflikt z Syrią? Tylko pretekst by Stany Zjednoczone się włączyły do konfliktu, a znając życie to Obama szukał by pomocy po sojusznikach, w tym polaków... I czy przypadkiem nie jest tak, że to Izrael dozbraja Syryjską opozycje? Bo w USA jest karalne bodajże, dozbrajanie terrorystów.

Serio dowody by się przydały na te tezy.

Opublikowano

Przepraszam, że się zapytam ale mógł by mi ktoś wytłumaczyć co to te WTC i wgl, bo kompletnie nic nie kumam a temat mnie zainteresował chętnie obejżał bym tez jakiś film, z góry dziękuję.

Opublikowano

Człowieku o czym ty mówisz?! :O Po co miałby teraz Izrael destabilizować bliski wschód, jak ma od cholery problemów z Palestyną. Co by im dał konflikt z Syrią? Tylko pretekst by Stany Zjednoczone się włączyły do konfliktu, a znając życie to Obama szukał by pomocy po sojusznikach, w tym polaków... I czy przypadkiem nie jest tak, że to Izrael dozbraja Syryjską opozycje? Bo w USA jest karalne bodajże, dozbrajanie terrorystów.

Serio dowody by się przydały na te tezy.

Izrael destabiluzujac w tym momencie bliski wschód wymusza na USA interwencje. A wraz z USA zaatakuje Turcja, Izrael i Francja. Po Syrii zostanie 'otwarta' furtka do rozwiązania problemu z Iranem. Polska i pare innych krajów odmówiło pomocy w interwencji. CIA i siły specjalne z Jordanii, szkolą syryjskich rebeliantów. CIA nie zaprzeczyło, że dozbraja rebeliantów. Możesz zobaczyć na zagranicznych portalach, filmy pochodzące ze strony rebeliantów używających termowizji, broni zachodnich, a w szczególności ATGM'ów.

Za dużo TVN'u naogladałeś się. I gadanie typu 'podaj tezy', nie podaje Ci tez, ja podaje fakty.

A tutaj edit:

AS50 używane przez rebeliantów:

http://www.liveleak.com/view?i=a4f_1378943987

FAL

http://www.liveleak.com/view?i=e33_1372650991

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...