Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS R] Problem z instalacją

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zainstalować NFS: The Run. Problem zaczyna się przy aktywacji kodu, ponieważ aktywowałem go na stronce Origin jeszcze długo przed instalacja. Teraz przy instalacji wyskakuje ze kod zostal aktywowany i nie moge NFS'a zainstalowac :C. Moje pytania brzmią:co mam zrobić? Gdzie znajde ten kod? I czy w ogóle bede mogl nfs'a zainstalowac?

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Budowniczy
Opublikowano

Poprostuj wejdz na swojego zainstalowanego Origina i tam na swoje konto się zaloguj i tam będziesz miał grę NFS THE RUN no i jak będziesz chciał włączyć, to nie potrzebujesz kodu, ponieważ go już aktywowałeś, a więc gdy klikniesz grę to po chwili zacznie się jej instalacja na Originie i potem po instalacjii krótka aktualizacja i będziesz mógł grać.

Więc nie widzię problemu...

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

Jeśli nie posiadasz płyty, ani CD-KEY'a, napisz do supportu Origin, bo powinieneś mieć.

Ale chyba musisz podać im login i zobaczą czy właściwie miałeś tą grę legalnie kupioną przez Origina.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...