Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne dc'ki

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem z kumplami gre no i jakoś w 20 minucie gry nagle dziwny lag i zauważyłem u enemy ,że ktoś złapał dc, no i zaraz mnie też wywaliło ,oraz kumpli też... Ok rozumiem jakiś problem ,ale dziś mnie też wywaliło przez jakiegoś dziwnego laga (co najśmieszniejsze enemy też ,przez co złapałem na 2 levelu duble) ,no i wywaliło mnie a jako ,że mam wolny komp to zrestartowanie go troszkę potrwało ,do tego czasu jak wróciłem Ja miałem 3 level a enemy po 7/6 i cały ranked w dupe a co najśmieszniejsze promote...

Dlatego pytam ,kiedy to się uspokoi?

Opublikowano

Mpc forum to b. ciekawe forum... Gość spamuje wszędzie ,a bana/warna nie dostaje ,a Ja pewnie zaraz warna wyłapię fck logic!

Ale dobra...

Niżej ,wiem... I Ja dostane on nie ;].

Opublikowano

Mpc forum to b. ciekawe forum... Gość spamuje wszędzie ,a bana/warna nie dostaje ,a Ja pewnie zaraz warna wyłapię fck logic!

Ale dobra...

Teraz to ty spamujesz tą odpowiedzią a co to tematu ja dzisiaj grałem i żadnych lagów nie miałem napisz do riotu może oni coś pomogą

x

Opublikowano

Też tak mam i to jest żałosne... ping stale 60-70 a tu DC..... O dziwo jak gram w jakąkolwiek inną grę MultiPlayer nie mam żadnych rozłączeń/lagów.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Też tak mam i to jest żałosne... ping stale 60-70 a tu DC..... O dziwo jak gram w jakąkolwiek inną grę MultiPlayer nie mam żadnych rozłączeń/lagów.

Bo w inną grę nie gra 1 milion graczy naraz. Co do lagów to ja dzisiaj normalny ping miałem może coś z internetem ? Lub Riot ma znowu problemy

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...