Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakość podróbek mercuriali

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna podróbka nigdy nie będzie dobra. Jest różnica w cenie, więc coś w tym musi być. Poza tym wyglądają podrobione buty znanych firm kiczowato. Lepiej sobie kupić taniej normalne, dobre buty, a nie podrobione najeczki...

Opublikowano

ogólnie jak kupujesz podróbki licz się z konsekwencjami , np air maxy , ja mam orginalne 90 z limitowanej serii za 499 zł , moja koleżanka kupiła identyczne (limitowana seria) za 250 zł , dziwiło mnie to , zobaczyłam na allegro i moich unikatowych butów było pełno ;_;

tyle , że te "maxy" nie miały poduszki powietrznej tylko plastik , powodują one poważne schorzenia nóg jakoś tak , chodziłam w jej i zero komfortu , kupujesz buty żeby było wygodnie a nie dla mody . Taki przykład :)

Opublikowano

jedyna podróbka buta jaką moge uznać to vansy xD to są buty jak takie buciki z bazarku za 20 zl albo takiego stylu z jakiegos CCC/deichmann'a, tyle że mają ten znaczek vansa z tyłu i nagle cena wzrasta o 150 zl ... kupujesz but za 160-200 zl ktory rozpada Ci sie po miesiacu, obciera Ci noge, noga sie meczy i wgl... ja nie widze w tym sensu 8) już lepiej np wydać te 400-500 zł na air maxy niż 2x mniej na podróbke... podróbka długo nie potrzyma + jak kolezanka wyzej moze wywolac schorzenie nóg o.O moja rekordowa para maxów ma 3 latka i wygląda tak, że moge w nim jeszcze góra drugie tyle przejsc(ale pewnie mi stopa urosnie, he) więc nie decyduj sie na podróbki, ktos sie na dodatek skapnie i bedzie z Ciebie beka

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

@UP

Wątpie żeby się skapli, bo kto normalny będzie gapił się na jego buty i rozmyślał czy podróba czy nie?

@TOP

Lepiej wydać ze ~100 zł na normalne, wygodne buty, niż 2x tyle na podróbe najek.

Opublikowano

Mam vansy i to największe gówno jakie może być... Za to co innego air maxy, kupiłem ostatnio 90 i powiem Ci, że komfort oryginalnych oczywiście to coś pięknego :)

Dlatego uważam, że warto wydać na buty więcej kasy ale czuć ten komfort.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc. Dołożę trochę kasy i kupię oryginalne mercuriale. Można zamknąć temat.

@nie piszcie tutaj o waszych przeżyciach z maxami, bo pytam o mercuriale

Opublikowano

szczerze wam powiem , ze w air maxach jest jakość

kupiłam jasne "Supry" 200 zł były identyczne w dajszmanie za 80 , supry 2 miesiące do wywalenia te z dajszmana mam do dziś :)

tak samo conversy 4 pary poniszczone (każda 250/300zł) a mam takie zwykłe trampki z bodajże croppa , mam je rok i lekkie zdarcia :)

vansy , supry , conversy - to nie to co kiedyś , jadą na renomie

nike - jeszcze ok , lepiej kupić używanego maxa niż nowego vansa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...