Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich grach można zarobić?

provokatoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W LoL'u sprzedając konto... co pewnie i tak jest zabronione, a jeżeli chodzi o przeglądarkowe to Margonem(również zabronione) :)

Opublikowano

Na każdej grze można zarobić.

Możesz sprzedawać konta, albo jakieś przedmioty w grze.

A sprzedawanie kont czy wirtualnych rzeczy zazwyczaj w każdej grze jest zabronione, ale i tak wszyscy to robią.

Wpisz na allegro nazwe jakiejkolwiek gry i zobaczysz na czym możesz zarabiać.

@top

Nie wiem jakie ty gry lubisz i jaka będzie dla ciebie wciągająca.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja nie pytam czy można zarabiać na grach tylko na jakich... konrektnie proszę o nazwę.

Jak się nie napisze konkretnie to odpisujecie bardzo niedokładnie...

Znacie jakieś fajne wciągające gry

Przeczytaj 3 razy up może zrozumiesz

Opublikowano

Diablo III farmisz itemsy/golda i sprzedajesz za euro :). Przyjemne z pożytecznym dla niektórych.

Bardzo Cię proszę rozwiń to , diablo 3 trzeba piierw kupić tak?

Ale można grać online?

Opublikowano

Bardzo Cię proszę rozwiń to , diablo 3 trzeba piierw kupić tak?

Ale można grać online?

Skoro itemy się sprzedaje za euro to można się chyba samemu domyśleć że nie na singleplayerze.

A gre oczywiście musisz kupić, no chyba że pobierzesz pirata z neta.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najlepiej to postawić serwer prywatny Metina/Tibi... zysk masz w cholere ;)

Tylko nie każdy potrafi to zrobić. A nad serverem trzeba poświęcić dużo czasu.

Moge się założyć że autor tematu nie ma żadnego pojęcia o stawianiu serverów do gier.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Moge się założyć że autor tematu nie ma żadnego pojęcia o stawianiu serverów do gier.

Mało tutów na MPCForum? Taki serwer od Tibi to jest kwestia jednego dnia roboty, metina troche dluzej...

LwG

Opublikowano

Mało tutów na MPCForum? Taki serwer od Tibi to jest kwestia jednego dnia roboty, metina troche dluzej...

Zajebisty serwer bez bugów, z porządnymi skryptami i zrobieniem swojej mapy od zera w Tibii, to nie jest jeden dzień roboty...

Polecam zarabiać na Tibii. Kiedyś miałem swojego priva zarabiałem w cholerę kasy. Później również dobrze zarobiłem na globalu .

9368_gold.png

Opublikowano

A żebyś wiedział, że wiem :P Co nieco ale wiem ;)

Hm z tego co wiem to z LoLa trochę słabo jedynie eloboost..

A metin? Gra ktoś dalej? Da sie na tym zarobić?

Opublikowano

Granie w grę tylko dla zarobku mija się z celem, bo szybko Ci się to znudzi i będziesz grał bez zapału. ;)

Z tego co wiem na Metinie sprzedając konto da się sporo wyciągnąć, przynajmniej kiedyś tak było, teraz nie wiem.

Opublikowano

Ja z tego co widzę to na allegro najwięcej ludzie sprzedają z Diablo>Tibia>WoW

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak masz głowę, to nawet na Tibii zarobisz kupę kasy.

Tylko co do WoWa pewny nie jestem, bo wielu oferuje rafy, golda itp... Ale handel goldem jest zabroniony akurat, tak samo z rafem. Nie mam pewności co do sprzedawania kont z postaciami.

Opublikowano

Na metinie idzie sporo zarobić. Poza sprzedażą np. Yangów, które zdobędziesz, możesz zarabiać w inny sposób.

Czyli kupować na allegro tanio (wielu wystawia itemy o wiele taniej niż są warte) i sprzedawać dużo drożej.

Opublikowano

postaw serwer Metina (trochę roboty) :)

ew. mogę powiedzieć jak zarobiłam 150 zł w ciągu dwóch miesięcy na + , nic nie robiąc .

Może powiecie , że jak na dwa miechy to nic , ale jednak 0 pracy a przyjemność :)

Wykup vps za 50 zł na 2 miechy , postaw serwer Tibi 8.6 rpg na mapce rl , daj początkowo darmowy pacc na 2 dni , reklamuj itp a potem sprzedawaj 7 dni pacca po 5 zł (dokładnie po 7 ale usługi sms zabierają :) )

Wystarczy , że serwer postoi miesiąc a będzie aktywnie grać 30 osób , na pewno zwróci się koszt vps'a i jeszcze zostanie , zawsze możesz jeszcze sprzedawać GM itp . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...