Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla graczy minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dla was pytanie, jakiego typu chcielibyście serwer? Chcę zrobić coś ciekawego typu Serwer Survival+Frakcje+rozrywka np. z mapą Eldaria V3 (Jest to mapa wygenerowana przez Aurlen_Sama, takiej mapki nie znajdziecie nigdzie na polskim serwerze chyba. ) Lub jakiś PvP z ciekawymi mapkami, 1vs1, itd. Jeżeli macie pomysł na jakiś serwer to piszcie :) Mam zamiar zrobić serwer od 50/100 slotów PvP, jeśli survival to może 30 slotów (Jeśli za dużo slotów to też jest źle :D).

Piszcie głosujcie !!!

Będzie to pierwszy serwer od serwerowni MS-Games (Nie piszę całego adresu ponieważ można by było to uznać za reklame :))

Opublikowano

Zły dział, takie posty powinny zawędrować do działu Publikacje serwerów.

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU!

Wlasnie nie.. A co do tematu to chetnie bym zagral na Survival frakcje i rozrywka tak jak pisales bardzo ciekawy pomysl,powtarza sie ale serwera takiego jeszcze nie widzialem

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ciekawy pomysl. Coraz mniej jest serwerow tego typu. Wiekszosc serwerow ktore powstaja to minigry. Chetnie zaczekam na otwarcie serwera jesli to wypali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...