Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam "zakazanych" modów

TeenShey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo proszę by ktoś dał linki do działających modów typu tracker lub lasery, oraz bardzo bym był wdzięczny za moda który częściowo usuwa liście tzn tylko w miejscu celownika, wiem że takie mody są ale po godzinie poszukiwań nie znalazłem na żadnej polskiej stronie z modami.

Opublikowano

Po co Ci zakazane mody jak wejdziesz do gry i Cie złapią to od razu bana dostaniesz, więc ja nie wiem po co Ci te mody, a lepiej żebyś ich nie używał! Tacy gracze, którzy używają takiego ,gówna, to niech zmienią grę, bo tylko innym utrudniają.

Opublikowano

To są mody jak to powiedziałeś zakazane, my nic o takim czymś nie wiemy, prawda :)?

MPC - MultiPlayer Cheats

więc raaczej kurwa wiemy.

@up

nie ma za coś takiego bana na razie bo nie mają za bardzo jak wykryć.

shoob.png

Opublikowano

Po co Ci zakazane mody jak wejdziesz do gry i Cie złapią to od razu bana dostaniesz, więc ja nie wiem po co Ci te mody, a lepiej żebyś ich nie używał! Tacy gracze, którzy używają takiego ,gówna, to niech zmienią grę, bo tylko innym utrudniają.

Przeczytaj nazwę tego forum :) Wiem co mi grozi za używanie tego typu modów. I to moja sprawa czy dostane banana czy nie :)

Ale też wiem że WoT nie zainstalował niczego co sprawdza mody bynajmniej na pewno nie będzie tego w 8.8 czy w 8.9 tego nie wiemy ale prawdopodobnie tak.

Kiedyś miałem mod z laserami ale działał chyba na 8.4.

Moje pytanie kieruje do kogoś kto siedzi w tym znacznie głębiej niż ja, na Rosyjskich forach pewnie są, ale niestety ja nie znam rosyjskiego ;/ i tłumaczyć każde zdanie to trwało by wieki.

Jeśli ktoś ma dostęp do tego wąskiego grona modów i nie chcę się nimi dzielić ze wszystkimi, Proszę o kontakt na pw.

Opublikowano

Ahh... Zaraz pewnie wysypią się opinie pr0 el0 turb0 plejeruw, że cheatowanie jest bardzo złe i niegrzeczne i możecie wyrwać uwagę w swoim gimbazjum.

Też chciałbym poznać kilka takich modyfikacji, z czystej ciewkawości

Opublikowano

@up No w sumie to zaraz będą

@topic każdy by chciał ,,Zakazane'' mody

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...