Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

Knipex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki bardzo dziwny problem. Dotyczy on wyłącznie jednego serwera - mojego. PO wejściu na serwer ładuje mi się kilka chunkow, widzę wiadomości z serwera, jak zawsze wpisują /login hasło, i od tego momentu nic siś nie dzieje. Nie zostaję zalogowany, gra jest tak jak by zawieszona. Na czacie nie ma żadnych wiadomości typu zostałeś zalogowany, nie ładuje mi się ekwipunek. Jedyne co zauważyłem to ze po wpisaniu np /spawn czy inny warp zostaje tam teleportowany, ale dopiero po wyjściu z gry i ponownym wejściu. Oczywiście problem z logowaniem nadal występuje. Za każdym razem po jakiś kilku chwilach zostaje wyrzucony z serwa bo upłynął limit czasu na logowanie. Problem występuje tylko u mnie , inni gracze logują się normalnie. Próbowałem wchodzić na inne serwery i wszystko jest normalnie. Nie mam zielonego pojęcia czemu nie mogę zalogować się na własnym serwerze.

Opublikowano

Zrób restart

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...