Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]2 konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jest jakis sposob zeby na serwerze zrobic 2 konta bo mozna 1 a ja potrzebje drugie. Odpada zalozenie z innego kompa.

. .

Opublikowano

musisz zmienić ip jest kupa programów do tego służąca np.: Hide IP Easy

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Rzeczywiście. Przepraszam nie zrozumiałem tematu. W Autme zmieniasz w config.yml: maxRegPerIp: na ilosc kont

@offtopic podczas dodawania postów nie ma żadnych opcji (code pogrubienie itd.) możliwe że to gdzieś wyłączyłem. Wie ktoś może jak to przywrócić

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Jesli jestes adminem to zalezy jaki plugin ale np /authme register nick haslo:)

a jesli nie to musisz poprosic admina serwera ,ale watpie czy zrobi multi konto xD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Chodziło o te ze mam bana i chce zrobiv 2 konto

To jak masz zmienne Ip ,to odlacz router (jak masz) i sie zmieni ip i bedziesz mogl zalozyc nowe konto ,innego sposobu nie ma:(

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

To nie da sie inaczej,no chyba ze sciagniesz program do zmieniania IP:)

Opublikowano

@Up jak ma bana to Admin mu drugie konto zrobi -.-

@top: wchodzisz w cmd w START na Windows 7, na Windows XP w uruchom a następnie cmd/cmd.exe i wpisujesz:

"ipconfig /release" <-- Uwaga ta komenda powoduje odcięcie internetu !

"ipconfig /renew" <-- Ta komenda przywraca dostęp internetu z nowym adresem IP komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...