Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Tutorial) Jak uzyskać premium za darmo w serwisie Curse.com

Gość P0L1SH_Eagle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim zacznę chciałbym powiedzieć że nie wiedziałem do jakiego działu dać ten poradnik więc dałem tutaj. Jeśli w złym dziale to proszę o przeniesienie do właściwego a także kontakt ze mną poprzez PW.

===============================================================================================================

Co to takiego jest te Course ?

Course jest stroną stworzoną przez Pro Graczy. Ta strona współpracuje z twórcami gier dzięki czemu możemy uzyskać klucze beta do wspaniałych gier które mają się ukazać. Course także posiada swojego klienta poprzez którego możesz pobrać dodatki (addons) a także Textury (textures) do wielu gier a następnie wszystko zainstalować za pomocą jednego przycisku w pięknym i przejrzystym Graficznym Interfejsie.

Dlaczego Course Premium ?

Premium Curse Client

premium-client-screenshot.png

• Ułatwiona rozgrywka online
  • Poprzez jedno kliknięcie można wykonać Instalację => Dodatków i Textur
  • Synchronizacja Zapisywania Gier
  • Kreator wykonywania kopii zapasowych ustawień Dodatków i Textur
  • Synchronizacja Dodatków i Textur
  • Premium Minecraft World - Synchronizacja oraz miejsce/przestrzeń w chmurze (Cloud Storage)

Zniżki dla partnerów Curse

jinx-shirts.png

15% obniżki na wyposażenie J!NX oraz wiele więcej wspaniałych ofert.

Członkowie Premium mają dostęp do strony "Moje Oferty" która oferuje ekskluzywne zniżki na sprzęt komputerowy , urządzenia peryferyjne do gier , ubrania swag i wiele wiele więcej.

Loteria & Klucze beta dla kont premium

Wspaniałe łupy z Loterii jak i wczesny dostęp do gier beta.

giveaway-gw2.jpggiveaway-minecraft.jpg

Leprze ceny oraz gwarantowany dostęp. Twoje członkostwo Premium pozwala na wzięcie udziału w loterii online a także gwarantuje tobie dostęp do zaproszeń różnych gier w fazie beta.

Inne funkcje którymi możesz się cieszyć mając konto premium :

• Klucze beta tylko dla kont premium
  • Szybsze pobieranie dodatków
  • Wsparcie twórcy dodatku

==============================================================================================================

hELsuP2.jpg

1. Wchodzimy na Curse.com i klikamy w Register w prawym górnym rogu.

ZSAASrO.jpg

2. Wypełniamy wszystkie formularze jakie są wymagane do utworzenia konta.

yug3Pm5.jpg

3. Na końcu przepisujemy obrazek Captcha i akceptujemy regulamin po czy klikamy Create Account.

ZHLwsye.jpg

4. Jeśli wszystko poszło gładko to system nas automatycznie zaloguje po rejestracji konta.

P.S Będziemy teraz zalogowani ale musimy aktywować konto poprzez kliknięcie w mailu linku do aktywacji konta.

P.S2 Można kontynuować proces otrzymania darmowego premium bez aktywacji konta ale wcześniej czy później i tak je trzeba aktywować więc lepiej to zrobić teraz.

thrDsN2.jpg

5. Teraz w pasku adresu wpisujemy => www.curse.com/premium/plan i klikamy enter

Xh4MuPY.jpg

6. Teraz przewijamy w dół strony i klikamy w Annual Subscription.

G3R0ulG.jpg

7. Następnie zaznaczamy że chcemy zapłacić za pomocą PayPala , wypełniamy formularze fałszywymi danymi po czym akceptujemy regulamin i to że zgadzamy się na opłatę konta premium co miesiąc po czym klikamy Complete Purchase.

Dbi1qwi.jpg

8. To już ostatni krok w którym po wczytaniu się strony PayPala klikamy przycisk wstecz :)

HGLxb75.jpg

9. Ta da i mamy darmowe premium (:

Link do stworzonego konta z poradnika jeżeli ktoś nie wierzy :

Jarek_Niejarek

==============================================================================================================

FAQ :

P: Czy można dostać za to bana ?

O: Pewnie tak jak i za wszystko inne ale na razie się nic nie dzieje w tej sprawie pomimo to że twórcy wiedzą o tym błędzie więc można śmiało używać.

P: Przez ile ta metoda będzie działać ?

O: Do czasu aż twórcy nie załatają tego.

P: Przez ile czasu działa ta metoda ?

O: Ta metoda działa około miesiąca może miesiąca i pół.

Mam nadzieję że rozwiałem wszystkie wątpliwości co do pytań.

Pozdrawiam

P0L1SH_Eagle

Opublikowano

Już nie działa, pojawia się "Payment Declined"

Też to miałem po prostu trzeba pokombinować z danymi np wybrać inny kraj , kod pocztowy itp działa na 100% bo sam wczoraj to robiłem ;)

Opublikowano

mi nie działa ;/ mógłbym ktoś jaśniej wytłumaczyć lub zrobić mi jakieś randomowe konto z taką premką ? wyskakuje mi Payment Declined

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...