Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solem MMORPG V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oszukujmy się, takich gier jest cała masa. Na pierwszy rzut oka nie różni się ona niczym od tej wspomnianej 'całej masy', więc jako potencjalny gracz nie jestem nią zbytnio zainteresowany. czy tak trudno porobić własne obrazki? nawet ludziki z kresek w paincie albo wycięte zwierzątka ze zdjęć. Już będzie coś innego. A jak projekt będzie ciekawy to i grafik do pomocy się znajdzie.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Wiem co masz na myśli, ale mój pogląd odnośnie togo co napisałeś się nieco różni, ponieważ mam już trochę tak zwanych potencjalnych graczy, którzy brali udział w beta testach, co 5 min mam pw na fb odnośnie projektu :) bez większej reklamy.. Gra jest rozwijana już prawie rok czasu i stoi na wysokim poziomie jeżeli chodzi o optymalizację.

Odnośnie do pytania pierwszego to w ciągu kilku najbliższych miesięcy, może się zdarzyć, że w tym. :)

Opublikowano

Jeśli nadrabiasz wykonaniem to tylko pochwalić. Poszedłeś więc w tą samą stronę co ja, czyli beta łączona z reklamą, zebranie community jeszcze przed ukończeniem pracy nad grą ;)

Wcześniej nie widziałem twojego facebooka.

EDIT: Jesteś strasznie zajęty tym odpisywaniem na fb. Tyle masz tam tych pw, że nawet tu na forum nie raczysz odpowiedzieć.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...