Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ARL V39 -> AMX AC 46

BraciaMrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktoś styczność z TD francuskim VII tieru, jeżeli tak to jak im się gra na dłuższą metę? Sprawdzanie na test serwerze nic tak naprawdę nie da. Podobno ten TD jest IMBA lecz nie jestem do końca pewny czy jest warty nabijania 58500+18500PD. Jeżeli też by ktoś mógł to by wypowiedział się o ARL V39. W porównaniu do wręcz genialnego S35 CA tym niszczycielem granie jest można rzecz katorgą. Przynajmniej na stockowym dziale. Obecnie mam zapakowaną pierwszą 90mm by 105mm siedziało w V co i tak zresztą ta wielka skrzynia nie nadaje się do takiego działa.

Opublikowano

Mi się tragicznie grało S35 Ca, lecz V39 to dla mnie bajka, i z działem topowym (212 penetry) i z (105? penetra 165)

Bardzo porządny czołg.

co do Mleka VII tieru, mobilny, pancerz jest z przodu, dobre działo, dobre camo... czego chcieć wiecej?

shoob.png

Opublikowano

ARL V39 to najgorsze co mi się przytrafiło w tej grze, tragedia, porostu trzeba przejść. VII dobra ale bez rewelacji. Natomiast VIII oraz IX jest zajebista, dobre działo, pancerz i mobilność. X to nie wspominam bo trzeba tym umieć grać :>

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

ARL V39 z topowym działem 90mm spokojnie sobie radzi. Ma dobre Camo, dobrą celność i świetną penetrację. Jest on snajperem, trzyma się drugiej/trzeciej linii. Mobilność ujdzie, ale szału nie robi. Ogólnie dosyć przyjemny TD, dobrze zbalansowany.

Co do AMXa AC 46 - wart tego expa. Świetny TD - genialne działo, dobry pancerz, dobra mobilność. Jego głównymi minusami są wielkość, camo i aiming speed. Polecam nim grać agresywnie, przynajmniej ja nim tak grałem.

Dzisiaj co prawda go sprzedałem na rzecz kolejnego TD z tej linii, ale TD jak najbardziej godny polecenia. Osobiście z pojazdów które mam/miałem ten TD, wraz z SU-100 jest najbardziej IMBA pojazdem.

Jakbyś coś chciał to tak:

Do ARLa polecam Rammer, Wentyle i Siatkę

Do AMXa polecam Rammer, Wentyle i Naprowadzanie jeżeli chcesz grać ofensywnie, jeżeli bardziej pod krzuny, to zamiast Naprowadzania - siatka

Perki:

Dowódca: Camo (przy 100% perki zmiana na 6ty zmysł), Camo

Celowniczy: Camo, Naprawa/Strzał z Biodra (rozrzut podczas przesuwania działa jest tragiczny)

Kierowca: Hamowanie sprzęgłem, Camo

Radiooperator: Camo, Naprawa/Rozeznanie w Sytuacji

Ładowniczy: Camo (przy 100% zamiana na Bezpieczne magazynowanie), Camo

Ogólnie polecam linię, bardzo przyjemna. T7 jest zdecydowanie najlepszym TD jakiego matka ziemia widziała.

Opublikowano

Dla mnie arl v39 to jak na razie najgorszy czołg w grze ...

Ta 5 grało się o wiele lepiej niż tym czymś, nic nie odbija, działo praktycznie na samym spodzie czołgu i piękny właz dowódcy na samej górze czołgu.

7 jest już lepsza, mobilna, dobre działo i pancerz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dla mnie arl v39 to jak na razie najgorszy czołg w grze ...

Ta 5 grało się o wiele lepiej niż tym czymś, nic nie odbija, działo praktycznie na samym spodzie czołgu i piękny właz dowódcy na samej górze czołgu.

7 jest już lepsza, mobilna, dobre działo i pancerz.

Chyba JgPz IV nie grałeś -,-

Albo Sau-40

To jest czołg wsparcia - stoisz w krzakach i strzelasz, więc pancerz ci w nim po chuja?

A na działo nie narzekaj, bo i tak wraz z 122mm z SU-100 to najlepsze działo z TD na tierze (może jeszcze CGC ma dobre)

Opublikowano

Chyba JgPz IV nie grałeś -,-

Albo Sau-40

To jest czołg wsparcia - stoisz w krzakach i strzelasz, więc pancerz ci w nim po chuja?

A na działo nie narzekaj, bo i tak wraz z 122mm z SU-100 to najlepsze działo z TD na tierze (może jeszcze CGC ma dobre)

Grałem tym i tym, grało mi się o wiele lepiej JgPz IV niż tym czymś.

Bo potrzebuje pancerzu ? Dla mnie ferdek to najlepszy td z 8, ponieważ ma pancerz i dobre działo.

4 i 5 z francuskich była fajna, ale z trollem. Arl nawet z tym dziwnym trollem nie daje rady, w mieście nic nim nie zdziałasz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...