Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BLOG czy ... ?

Szoluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, prowadzę z dziewczyną .. yy.. sam nie wiem - blog'a czy co - piszemy czasm co robiliśmy co robimy itp ...

np. ostatni post

xxx

I mam pytanie, czy pisać tak jak teraz czy jakiś blog prowadzić z jakimiś tam poradami etc?

Opublikowano

Porady na jaki temat? Związków? o.O Czy jakie? Bo teraz widzę jest tam, hmm..słodko.

Opublikowano

Porady na jaki temat? Związków? o.O Czy jakie? Bo teraz widzę jest tam, hmm..słodko.

A sam nie wiem, coś się by wymyśliło - raczej nie związków , nie mam 12 lat xD

Słodko?

Opublikowano

Cooś tam zerknęłam, jakieś wyznania mi mignęły. ;P W sumie blog no..Nie wiem,jeśli macie jakieś pomysły na porady, jesteście w czymś dobrzy i czujecie, że mozecie coś radzić, to radźcie, czasem ludzie szukają w google rozwiązania na coś i wyskoczy im jedno,drugie..;)

Opublikowano

Cooś tam zerknęłam, jakieś wyznania mi mignęły. ;P W sumie blog no..Nie wiem,jeśli macie jakieś pomysły na porady, jesteście w czymś dobrzy i czujecie, że mozecie coś radzić, to radźcie, czasem ludzie szukają w google rozwiązania na coś i wyskoczy im jedno,drugie.. ;)

No spoko, pogadam sobie z Dośką. :)

Dzięki.

Opublikowano

o jezu rzygam tęczą.

To wgl ktoś czyta? o.O

Blogów jest mnóstwo więc wątpię że się wybijecie baardzo, szczególnie tymi gniotami.

A porady? Teraz w google jest wszystko. Lepiej zróbcie coś czego jeszcze nie ma.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...