Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zwiekszyc fps'y ?

Black.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwiekszyc fps'y w infestation? Mam dobrego kompa ale w infestation mam okolo 10 fps nie wiem dlaczego gdy gram np w battlefielda 3 nie ma lagow ani nic. Nie wiem co robic moze ktos pomoze?

Opublikowano

Ta gra jest strasznie słabo z optymalizowana . Jedyne co ci mogę polecić to ustawienia na LOW i małą rozdzielczość , wyłącz zbędne programy i antywirusa.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Wyczyść komputer CCleanerem, powyłaczaj zbędne programy. Jeśli grasz na cheatach to przez cheata ci spadają fps'y. Ściągnij gamebooster lub daj priorytet na wysoki.

Włączasz infestation->uruchamiasz menadżera zadań->W zakładce "procesy" szukasz infestation->Klikasz prawym->Ustaw priorytet->Wysoki ( przy każdym włączeniu gry tak musisz robić)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wyczyść komputer CCleanerem, powyłaczaj zbędne programy. Jeśli grasz na cheatach to przez cheata ci spadają fps'y. Ściągnij gamebooster lub daj priorytet na wysoki.

Włączasz infestation->uruchamiasz menadżera zadań->W zakładce "procesy" szukasz infestation->Klikasz prawym->Ustaw priorytet->Wysoki ( przy każdym włączeniu gry tak musisz robić)

Nie polecał zmieniania priorytetów bo może mu po wyłączeniu infection system oszalec i mieć lagi przynajmniej ja tak miałem jak się tym bawilem :-) ale rob co chcesz sciagnij gameboostera i powinno byc dobrze:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...