Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p] Zmiana podanego zestawu do gry w bf3

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz taniej to zrezygnuj z nagrywarki, bo w tym zestawie już i tak wszystko jest strasznie budżetowe. A zmiana karty na słabszą (hd 7730) nie ma raczej większego sensu bo będzie znacznie mniej wydajna. Dla 20 zł można ewentualnie zmienić kartę na to, choć zostawił bym tak jak jest.

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-hd7770-1gb-ddr5-r7770-pmd1gd5-483331/
Opublikowano

Ja mam celerona g1610 i hd7770 i bf3 na multi chodzi mi na średnich na 48 graczy ale na 64 i duże mapy już są spadki fps ale da sie grać. Więc na twoim zestawie bf też odpali.

6789550154.png

Opublikowano

Wiem dzięki, wezmę chyba 20calowy od LG, jakoś lubię tą wirme dlatego właśnie muszę zmienić obudowę i dysk na coś tańszego.
Ja nie muszę mieć jakieś obudowy lodówki, ponieważ nie gram teraz zbyt często, a myślę że 2 miejsca w obudowie na wiatraki 120mm pozwolą na konfort pracy.
Teraz w swoim kompie mam 2 wiatraczki 80mm i temperatura wynosi max 40 stopni gdy gram w ca.

jak już chcesz tanią obudowę to ibox net 715/716.

Za droga ;(

A ta obudowa ?

http://www.morele.net/obudowa-colorovo-cvx-ax-203-520583/

Ma wbudowany wentylator z diodą 120mm.

76561198090890807.png

Opublikowano

Tańszych obudów kompletnie nie ma sensu kupować, bo to będzie zwykły piekarnik. Każda będzie praktycznie taka sama i jedynie z zewnątrz będzie inaczej wyglądała. Jak chcesz taniej to możesz poszukać tej obudowy którą wybrałeś ale używanej. Ewentualnie możesz użyć tej obudowy co masz a za jakiś czas byś ją zmienił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...