Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do masowego mordu

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki champion jest najlepszy do pentakilli ? chodzi mi o to ,który by miał więcej killi w meczu ,bo jak narazie Masterem gra mi się najlepiej i jest on wdg mnie bardzo łatwy do opanowania a w jednym meczu można nim zdobyć nawet do 30 killi ,ale czy jest jakaś postka ,która opanowana dobrze byłaby lepsza w zabijaniu ? Może być nawet kładana na hita byleby zabijała dobrze i jakiś escape miała jak Master R np.

Opublikowano

Akali pro, po 6lvlu jak się trochę nafeedujesz to potem kox, ult co kilka sekund, i ma taki jakby escape z W ( niewidka )

Kata też pro ;d troche feedu, wbijasz sie robisz kombo i penta ^^

Opublikowano

Polecam xina . Dzięki life stealowi z W łatwo sobie radzi w TF'ach i da rade nawet 1 vs 5.

Xin :

+doskok

+slow

+podrzut

+odepchnięcie

+life steal z W

+łatwa penta dzięki mobilności i Q/W

+dobre gangki

-manożerny

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak czytam takie rzeczy :D najlepsza postać do pentakillów (mordekaiser i musisz mieć skórke z pentakill wtedy będzie penta za pentą). On jakby umiał grać w lola by nie zakładał takiego tematu, a wy jakbyście mieli pojęcie o grze, a nie silver albo bronze, to nie odpowiadalibyście w tak głupi sposób na tak głupie pytanie. :)

Opublikowano

Ale pytanie.. Jak ogarniasz postac to byle kim zrobisz pente... Ale co do tematu:

Vayne

+akrobacja

+niewidka

+true dmg

+fajny passyw

+stun

+odrzut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...