Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] contra na garena i teemo

skorpion897

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Teemo: Yorick, Pantheon, Jax itp. - postacie z dużym współczynnikiem cc najlepiej stuny, ale spowolnienia też się przydają

Na Garena: Teemo, Kennen itp. - postacie które zadają obrażenia w czasie, a również długodystansowe, które pozwolą ograniczyć mu farmę.

Opublikowano

Garena cisnie wszystko

Teemo cisnie wszystko

Teraz to poleciałeś z tematem.

Darius skontruje Teemosa i Garena. Wystarczy być obytym na tej postaci i spokojnie dasz radę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Renekton vs teemo : dash / stun / Q / hit / dash i już nie ma hp

A żeby skontrować garena , wystarczy trzymać go na dystans , jak najwięcej harassować , nie pozwalać mu dojść do farmy oraz samemu farmić np . kayle

Opublikowano

Jak dla mnie lee sin. Na teemo jak i na garena. q +q + e + (bijemy uciekamy) a potem na minionkach sie podleczamy z naszego w :) teemo po jakims czasie wy^ra sie z many i bedzie warzywem a my wtedy robimy co chcemy.

Z garenem robimy podobnie z tym ze jego jest ciezej bo ma spora wytrzymalosc i nie ma many

u1lc.png
Opublikowano

Też mi się wydaje, że na Teemo Lee Sin. Ma te kombo i jeszcze ujawnienie, więc złapie teemo nawet na pasywce.

Na Garena Teemo oczywiście. Może go harrasować z tej trutki, a jak Garen podbiega to możesz spokojnie na W uciec.

Opublikowano

Jeżeli chcesz znaleść counterpicka na danego bohatera zapraszam na 2 strony ( jest ich więcej ale ja używam tych )

1.http://elohell.net/league-of-legends-counterpicks

2.http://www.lolcounter.com/ 

Opublikowano

Teraz to poleciałeś z tematem.

Darius skontruje Teemosa i Garena. Wystarczy być obytym na tej postaci i spokojnie dasz radę.

DARIUS niszczy wszystko

Wasz ukochany ogarnięty darius nic nie robi przeciwko ogarniętemu teemosiowi. Wiecie o tym, prawda?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Na Garena jest dobry prawie każdy champion z dobrym kite, m.in. Kennen, Teemo, Kayle jak i po części Nidalka.

Z kolei Teemo jest kontrowany przez znaczną część bruiserów, którzy potrafią wyjść korzystniej na trade i którzy mają chociaż jednego twardego CC'ka, dla przykładu Panth, Lee (tutaj Lee ma również przydatny stealth detection), a także Jayce.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak kontra liczy się tylko skill -.-

Opublikowano

Xin kontruje Teemo, bynajmniej ja tak miałem nie wiem czy on dostał jakiegoś buffa z E ale chciałem uciekać i na 2 lvl 4 AA i mnie nie było włącznie z Q a flesha nie było po co marnować. Myślałem że będzie "easy" ale.. no cóż zdarzyło się.

Opublikowano

Na teemo <wszystko>

po 3lvl teemo staję się 200% słabszy.

Np jax wbija się w niego stunuje go a on nie ma możliwości uciekania.

Na garena <Kayle> (średnio w late / późny mid)

i yorick miażdrzy.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Kurna a czemu nikt nie wymienił Kha? Przecież Kha'Zix niszczy Teemora na jeden doskok :x (oczywiście robiony po ludzku, czyli maxując Q)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Z Garenem jest tak że jak go trzymasz na dystans jest kupą. Do controwania odradzam Teemo chyba że ktoś umie nim grać. Kayle i Elise najlepiej. A na Teemo? Wszystko z doskokiem/grabem i dużym dmg ze skilli.

75217085885568519449.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...