Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] trzeszcząca obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóz mój tablet prestigio 7.0 w lewym górnym rogu ( w pobliżu kamerki) lekko trzeszczy jak się mocniej przyciśnie tam palcem, w ogóle czuć luz w tym miejscu obudowa jakby wchodzi do srodka (nie przesadzając nie wgina się nie wiem jak, ale sam fakt). Brat ma identycznego tableta i nie ma takiego problemu w żadnym miejscu. Teraz pytanie oddać go, bo jest na gwarancji czy jest to raczej drobnostka, którą nie zawracać sobie głowy. Nie chce też siebie zrobić debila, który idzie do tmobile, i mówi pani obudowa mi skrzypi poradź coś.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Jeżeli Tobie to bardzo przeszkadza zawsze warto iść zgłosić :) ale wg mnie to mało ważna kwestia bo tablet przecież działa nie ? :D

Zawsze masz prawo do zwrotu i wymiany na nowy lub naprawy .

Problem pewnie polega na tym ,ze koreaniec który robił ci tablet dał za mało kleju albo nie dokręcił śrubki :D

11967467.jpg

Opublikowano

a czego sie spodziewac po jakims chinskim bajzlu, dostali od zaj.... tych tabletów i teraz wciskają kazdemu, to bedzie trzeszczec ^^

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...