Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer? Premium/NoN-Premium.

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę zrobić z kolegą serwer minecraft PvP & Games 32Gb ramu, i on chce aby było NoN-Premium a ja myślę ciągle o Premium i mam pytanie, może i ja NoN-Premium wbije więcej ale myślę że Premium będzie lepsze i nie wiem co zrobić więc proszę o podpowiedzi :).

Opublikowano

Jeżeli chcesz bardziej ogarniete i starsze osoby to Premium, a jeśli spamiące dzieci i ch****ą atmosferę to Non-Premium.

Opublikowano

Jesli chcesz miec duzo graczy ogolnie to polecam zrobic serwer no premium:)

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Ja bym postawił na Premium - ogarniete osoby, mniej cheaterów, mniej dzieciarni

Zawsze możesz coś wykombinować i dostęp dla osoby bez premium za jakąś opłatą sms lub coś w tym stylu

Opublikowano

Ja bym postawił na Premium - ogarniete osoby, mniej cheaterów, mniej dzieciarni

Zawsze możesz coś wykombinować i dostęp dla osoby bez premium za jakąś opłatą sms lub coś w tym stylu

To jest dobra myśl nawet kiedyś o ty myślałem ale raczej nie bo wtedy będzie że serwer jest tylko dla pieniążków oraz trzeba mieć dobrego programistę a ja znam tylko HTML css i css3 HTML5 może nie długo będę się uczył php, python oraz python django.

Opublikowano

Ale czemu jak ktos nie ma premium to jest nie ogarniety?? Lol Tak samo jakiemus dziecku mama moze kupic premium 10 letniemu i c o jest ogarem od razu? LOL

Zrob no premium i tyle jak chcesz miec graczy

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Zacznijmy od tego jak chcesz być postrzegany? Wyłączając na serwerze opcję sprawdzenia czy gracz posiada wykupione konto dopuszczasz do gry osoby, które tak na prawdę nie posiadają prawa do użytkowania tej gry. Pojęć "Premium" i "Non-Premium" lepiej nie używać, bo służą one tylko do wybielenia... piractwa... w rzeczywistości określenie "premium" nie oznacza tego co zazwyczaj - czyli konta dodatkowo opłaconego dla jakiegoś bonusu, w tym wypadku oznacza ono "kupił grę". Dlatego polecam zrobienie serwera dla osób, które nabyły grę legalnie.

Opublikowano

Osoby piszące o tym że jest dużo zwykłych serwerów "Dla graczy z oryginalnym MC" są w błędzie bo teraz panuje moda na ch***we serwery Survival dla Piratów ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...